President Santokhi terug in Suriname

9
President Santokhi spreekt diverse wereldleiders toe

President Chandrikapersad Santokhi is zaterdag weer gearriveerd in Suriname. Het staatshoofd was op zaterdag 1 april afgereisd naar Nederland voor medisch onderzoek. De regeringsleider heeft dat gedaan op advies van zijn medisch team van Surinaamse en buitenlandse artsen.

Het Kabinet van de President heeft eerder gemeld dat het staatshoofd voor gespecialiseerde functionele testen die in Suriname nog niet beschikbaar zijn in Nederland was.

“De conclusie van de artsen is dat president Santokhi in goede conditie is en er geen reden is voor zorg inzake zijn gezondheid. Het staatshoofd is fit en gezond”, een passage uit een recente verklaring van zijn woordvoering.

President Santokhi zal zijn werkzaamheden voortzetten. Hij is eenieder dankbaar voor de positieve wensen, meldt de Communicatiedienst Suriname.


9 REACTIES

 1. nou direct aan het werk , de staatsbedrijven privatiseren , dan kan de staatskas gevuld worden en dan kan het geld besteed worden voor het volk
  gemodereerd

 2. President Santokhi: Sterkte en Fijne Paasdagen toegewenst!🙏🏼🧡
  gemodereerd

 3. Het land zit in een zware crisis en de koers stijgt dagelijks. De basisgoederen worden steeds duurder en het arme volk pienaart. Fijn dat de president terug is in Suriname. De president is zaterdag vertrokken naar Nederland en maandag top fit en gezond verklaard. Dus in feite zou hij, gezien de crisissituatie in Suriname reeds op dinsdag teruggekeerd moeten zijn. Waarom is hij in godsnaam daar gebleven en is gaan winkelen met zijn vrouw, terwijl het arme volk het zwaar heeft. Dit is de zoveelste blunder dat Santokhi maakt. Dat reisgedrag van de president en firstlady lijkt een verslaving te zijn. Hou een keertje hiermee op beste president. Denk eerst aan het volk dat het zeer moeilijk. Dank u.
  gemodereerd

 4. Minister van alle Zaken durft in een van de dagbladen te beweren dat mensen alleen fake nieuws lanceren. Volgens deze minister berust het bericht dat Santhoki in een zaak was aan het SHOPPEN niet op WAARHEID.

  IK HEB HET AL EERDER AANGEGEVEN: IK WALG VAN DEZE MAN.

  DEZE MINISTER IS NET ALS ZIJN BAAS EEN BLOODY LIAR.
  gemodereerd

 5. De president zou zich moeten schamen, dat na 3 jaar regeren nog steeds de gezondheidszorg in de ziekenhuizen niet op orde zijn. Hij mag op staatskosten naar Ned afreizen, geldt dat ook voor de burger zieken ook. Foei toch president, op deze wijze ben je niet beter dan de vorige presidenten. Je hebt nog 2 jaar, maak je politieke campagne woorden waar. Geef de Surinamers hun waardigheid terug!!!!!
  gemodereerd

 6. Maakt geen moer uit want koers gaat maar omhoog. Dat verhaaltje van ziek zijn mogen jullie in de kast doen. Die zg Pinas die alles van de artsen gehoort hft zegt dat die man gedotterd of gestent is. Dan deed hij dinsdag boodschappen?? Tjoerie. Hij is gewoon gaan shoppen nadat hij bij Rutte geweest is.
  Of hij nu in Su is of niet mkt geen hol uit.
  gemodereerd

 7. President Santokhi: Hoop dat U fijn gewinkeld hebt!👌 Ik gun het U van harte🙏🏼🧡🇳🇱
  gemodereerd

 8. Conclusie van het onderzoek: president Santoki is fit en gezond. Het medisch onderzoek was dus ovebodig. Dit is een voorbeeld van het misbruiken van je positie als president. De andere Surinamers die dit echt nodig hebben en jaren op de wachtlijst staan, kunnen het schudden.
  Sterkte volk van Suriname!!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.