Borgoe meets Parbo indoor festival vanavond in de Maassilo

0
BORGOE meets PARBO Indoor Festival

In de bekende Rotterdamse mega locatie De Maassilo vindt vanavond weer een nieuwe editie van het populaire Surinaamse Borgoe meets Parbo indoor festival plaats. In drie area’s kunnen duizenden bezoekers genieten van deze Paas editie met ondermeer Ronnie Flex, La Rouge, Gio & Keizer en Passion als live headliners.

De volledige line-up bestaat uit Ronnie Flex – La Rouge – Passion – Gio & Keizer – DJ Dylvn – Charissa Jong – Jayh Martina – Fasta – Kimberlee Ramires – Robin Roxette – Randy Verveer – Gilly Gonzales – Shann en R-Rewind!

Kaarten zijn tot 23.00u hier online te koop en daarna aan de deur.

Bekijk hieronder de aftermovie van de vorige BakkaNa editie:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.