Drugsdealende oom en nichtje alsook vader en zoon aangehouden

10
Drugsdealende oom en nichtje alsook vader en zoon aangehouden
Oom en nichtje (links) en vader en zoon.

De stootgroep van de politie Regio Oost in Suriname heeft bij drie gepleegde invallen vier personen aangehouden en in verzekering gesteld vanwege de handel in drugs. Het gaat om een oom en zijn nichtje, alsook een vader en zijn zoon.

Het nichtje is de 17-jarige recidivist Sabrina M., die op een woonadres in het ressort Tamanredjo werd aangehouden. Deze jonge vrouw is op jonge leeftijd al drie keer door de Surinaamse politie in de kraag gevat wegens overtreding Wet Verdovende Middelen.

Ook dit keer trof de sterke arm een hoeveelheid cocaïne, crack en een geldbedrag bij haar aan. Ze was op het moment van de drugsinval bezig de drugs te verpakken.

Daarnaast is haar oom Stanley M. (49), op zijn woonadres aan de Djojospoepartoweg aangehouden. Ook bij hem zijn drugs aangetroffen en in beslag genomen.

Bij een derde inval zijn vader en zoon aangehouden. Het gaat om vader Lloyd en zijn 20-jarige zoon Victor G., die op hun adres aan de Steranijsstraat werden aangehouden. De vader was in oktober vorig jaar ook al aangehouden.

De verdachten zijn allemaal aan de politie van Richelieu overgedragen voor verder onderzoek.


10 REACTIES

 1. Kort en bondig en zonder verdere commentaar mijnerzijds, dumpen die
  hap. Alle 4 tegelijk van het ”Bosje brug” afpleuren. ( Dit zijn beslist geen
  kroeshagen) want criminelen heb je in allerlei kleuren, en uiteraard ver-
  schillende haartype,s.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Omdat ik bekend ben met Tamanredjo en veel mensen ken, kan ik 1 ding zeggen. Het zijn geen Surinamers maar Guyanezen. Schop ze zo hard als je kan de grens over! Deze criminelen zijn een verschrikking voor dit land.
  gemodereerd

 3. Sarina 17 jaar en al een strafblad van hier tot Tokio.
  Meid, het kan niet anders dat je het als kind niet getroffen hebt. Dat je waarschijnlijk een slangenkuil om je heen hebt gehad, met oa je “oom”.

  Ik hoop dat je op een dag voorlichting zal geven aan jongeren om dit pad te mijden. Dat God je zal redden uit dit misdadig leven. Dat je zal inzien dat ook leeftijd genoten kapot gaan aan dit verderfelijke spul.

  Triest, diep triest. Maar er is hoop. Ik hoop dat er ook voor jou een toekomst zal zijn.
  gemodereerd

 4. debby man , jou familie he , en arlet jij hoeft geen medelijden te hebben met dat verdorven kind , de gehele familie verdelgen , zo niet dan zullen velen aan de drugs dood gaan door die klote familie
  gemodereerd

 5. Zulke overijverige drugscriminelen, die het niet kunnen laten zich met de drugshandel bezig te houden zouden we niet van de Bosje brug moeten duwen, we zouden ze gewoon een overdosis van hun eigen handelswaar door de strot of in hun @#$& moeten duwen.
  gemodereerd

 6. Gewoon deze hele gore rot familie het land uitrtappen!
  Wat doen ze in Suriname, alleen maar roven en dealen!
  gemodereerd

 7. @PJUL blijkbaar ben jij niet zo bekend met Tamanredjo broer er komen geen guyanezen meer op Tamanredjo voor allemaal verhuisd naar Nieuw-Amsterdam.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.