zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJunkies vieren feest met putdeksels in Latour

Junkies vieren feest met putdeksels in Latour

-

Does Travel - naar Suriname

Junkies hebben de deksels van zeven afvoerputten in enkele zijstraten van de Ramgoelamweg meegenomen. Op de hoek van Mastklimmen straat waar Mulo Latour en OS Mastklimmenstraat staan, is de eerste putdeksels verwijderd. De plek waar deze deksel is weggenomen, is niet zo ver van het politiestation Latour. Verderop in de Frigiterestraat waar lbo 1 en 2 gevestigd staan, is er nu ook een openstaande afvoer.

In de Eridori- en Fefistonstraat staan in elk van de straten nu twee open rioleringen. Deze twee straten leiden ook naar scholen in de Ramgoelamweg. Buurtbewoners weten te vertellen dat drugsverslaafden de deksels in de nachtelijke uren meenemen om vervolgens te verkopen aan een schrootopkoper.

Om ongelukken te voorkomen hebben de bewoners stokken met gekleurde zakken in de open rioleringen geplaatst als waarschuwingsteken.

Het Korps Politie Suriname liet eerder weten dat het wegnemen van putdeksels strafbaar is. Aan personen die zich hieraan schuldig maken, doet de politie een beroep dit achterwege te laten.

Ook personen die overgaan tot het opkopen van deze straatputdeksels worden door de politie gewaarschuwd, aangezien zij niet zal schromen op te treden tegen zowel de straatputdeksels dieven als de helers.

Aan de gemeenschap wordt gevraagd alle informatie die kunnen leiden tot de aanhouding van verdachten van deze strafbare handelingen door te geven aan de politie.

De Frigiterestraat en enkele zijwegen zijn niet zo lang terug opgeleverd. De wegen liepen bij de kleinste regenval onder water. Er zijn toen nieuwe afwateringssystemen aangelegd om het water vlot te laten doorstromen. Met de openstaande rioleringeren kan er wederom vuilophoping in de putten ontstaan met als gevolg wateroverlast.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Zie wel.De Suri’s kunnen ook niet met goede straten omgaan.Moeten ze gaten maken en een plastic aan een stok in plaatsen.Ze zien graag zo een plastic zak wapperen.


  gemodereerd
 2. Een neefje van een vriend van mij, heeft zich doodgereden op zo’n open put. Vervolgens voor poging tot doodslag en als er iets gebeurd voor doodslag


  gemodereerd
 3. Dat heb je met apen en mensen die uit het bos komen. Het zal mij niet verwonderen of een grote groep van deze personen ook niet de plunderaars waren op 17 Februari 2023 in de winkels in Paramaribo.

  Het wordt nooit iets met deze mensen. Ze weten niet hoe het hoort, laag geletterd, geen goede manieren, goed gedrag, weten niet met twee woorden te praten, geen kaas gegeten van de westerse beschaving, wetten en regels, het is gewoon een stelletje ongeregeld, junks, blowen, slapen, stelen, en halen rotzooi op. Dit zooitje zal het nooit redden en zijn niet alleen een last voor zich zelf, maar voor de hele Surinaamse samenleving. Suriname zou beter af zijn van deze mensen.

  Gewoon levend in een oven doen en ververbranden, niemand zal er verdrietig over zijn en Suriname zal een stukje rustiger zijn.


  gemodereerd
 4. Maar den e lul dat chan ne set ing…dat is waar maar de reden is dat ….te a bo set ing…blakkaman junkie en foer ing…ai baja….in suriname.weten we niet wat wil zeggen” don’t shit on your own doorstep”….10000% zijn dit junkies uit de buurt.
  De helers moeten nu ook goed aangepakt worden en niet met waarschuwing heenzenden


  gemodereerd
 5. Opkoper minimaal 5jaar de gevang in.Als deze regering echt serieus is om dit een halt toe te roepen.


  gemodereerd
 6. Vooral de opkopers van de gestolen putdeksels zouden flink gestraft moeten worden. Een door drugs benevelde junky weet meestal niet waar hij mee bezig is, een schrootopkoper weet echter bliksemsgoed hoe die junky aan de putdeksels gekomen is. Als een opkoper gesnapt wordt bij het kopen van putdeksels bij junkies, zou hij verplicht moeten worden alle gestolen putdeksels uit de betreffende buurt te vervangen.


  gemodereerd
 7. Ook paramaribo-noord heeft straten waar alle putdeksels zijn meegenomen door onverlaten. Politie ga langs alle opkopers van “oudijzer”


  gemodereerd
 8. Opkoper en junkies gevangenisstraffen opleggen, dan is dit probleem voor eens en altijd opgelost.

  Er zijn doden gevallen door de gaten dus reden genoeg toch? Poging tot moord en doodslag lijkt mij. Wat zal zo een putdeksel opleveren SRD100 tegen mensenlevens. De regering heeft het ook aan zichzelf te danken met te criminaliteit, wanneer komen jullie met echte strafwetten?


  gemodereerd
 9. Dit soort mensen kunnen alleen rotzooi uithalen.

  Ze kunnen niet denken, zijn gestoord

  Niet aangepast en hebben geen doelen.

  Het leven in de stad Paramaribo is heel vreemd voor hen


  gemodereerd
 10. Zonder de deksels zijn de putten binnen een maand verstopt, omdat de plasticflessen en ander zwerfvuil met zand erin komt. Ze zullen dan de regering de schuld geven als de straten onder water lopen.


  gemodereerd
 11. In fora zijn alle putdeksels zoek. Vlak bij ow

  is om je nek te breken echt.

  niemad doet iets. desnoods nooddeksels lassen van staal. Is snel gedaan.

  broko sma wagi zomaar jongoe

  ow e sribi deng lesi beest drape.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES