vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWoningbeheerder slaat klikkende collega met voorwerp tegen hoofd

Woningbeheerder slaat klikkende collega met voorwerp tegen hoofd

-

Does Travel - naar Suriname

De 54-jarige woningbeheerder Claimen S. is door de politie in Suriname aangehouden en in verzekering gesteld, omdat hij een mannelijke collega een lelijke verwonding aan het hoofd heeft toegebracht. Dit geval deed zich voor op een adres aan de Kristalstraat.

De beheerder kreeg het vaak aan de stok met het slachtoffer en molesteerde hem stelselmatig. Claimen vond het niet leuk dat zijn collega alles wat op het werk gebeurde doorspeelde aan de werkgever.

Hierover ontstond een woordenwisseling die uitmondde in een handgemeen. Tijdens de worsteling bracht de verdachte het slachtoffer een keiharde slag toe aan het voorhoofd, waardoor hij een gapende wond opliep.

Het slachtoffer werd voor medische behandeling naar de Spoedeisende Hulp vervoerd. Voor de wond kreeg hij in totaal zes hechtingen. De ingeschakelde politie van Geyersvlijt die ter plaatse was voor onderzoek wist de verdachte aan te houden en bracht hem over naar het bureau.

Claimen is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. dus die beheerder is een fout persoon , sla met een moker op zijn grote teen , nou hij zal nooit meer iets uithalen


    gemodereerd
  2. Grootse manco in Suriname is toch het gebrek aan communicatieve vaardigheden en dit geldt ook voor de hoogste regionen. Oostburg die tegen Amoksi zegt dat hij moet opsodemieteren, dikke Berta Silos die zo gemeen en fel uithaalt over deze regering, Maisha Neus die het normaal vindt dat het DNA gebouw aangevallen en in brand gestoken werd, Astrid Roemer, persoon met een voorbeeld functie, die vorig jaar zei dat een Hindoestaan nooit president van Suriname kan worden en dat de moorden van Bouterse de indentiteit van de Surinamer heeft gevormd en ga zo door.


    gemodereerd
  3. Ik kan de man best begrijpen hij vond de andere man zijn manieren niet leuk . Ik heb ook mot met woningbedrijf in rotjeknor hun ook zeer racistische trekken geeft mij gedetineerde en demonische gestoorde buurvrouwen die mij leven een hel maken soms heb ik ook zin een flinke dreun te verkopen maar dan komt de racistische demonische politie mij arresteren voor zulke demonen die de woningbedrijf mij geeft. Pas als ik weg ben uit nl dan pas mij lichaam,geest veel rust anders niet ik zit altijd in de spanning allemaal door de demonen in nl de woningbedrijf.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES