maandag, juni 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameMathoera neemt voor drie weken waar op Onderwijs, Wetenschap en Cultuur

Mathoera neemt voor drie weken waar op Onderwijs, Wetenschap en Cultuur

-

Does Travel - naar Suriname

Op het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur vond donderdagmiddag in het bijzijn van de directie, de officiële overdracht van het ministerschap plaats.

Marie Levens heeft overgedragen aan de ad-interim minister Krishna Mathoera. Voorlopig is vastgesteld dat Mathoera voor de komende drie weken zal waarnemen in deze functie.

Levens haalde tijdens deze overdacht aan een prettige samenwerking te hebben gehad in het verleden met de ad-interim minister, voornamelijk in de periode waarbij er assistentie verleend moest worden voor de scholen die destijds onderwater waren gelopen.

De bewindsvrouwe gaf ook aan dat zij alle vertrouwen erin heeft dat Mathoera haar taak goed zal vervullen tot er een keuze is gemaakt voor een opvolger op het ministerie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Mevr Venetiaan junior, lijkt mij een prima en kundige kandidaat voor het onderwijs.

  Is Tjong v klimaat bereid om zijn bijdrage, zonder politieke inmenging/druk, te leveren aan suri?
  Terughalen, dat zou een stunt zijn.
  Ondanks de “in the heat of the moment”, actie vd nps.

  Meneer Tjong, doe iets goeds voor je land en bied je diensten aan.


  gemodereerd
 2. Onderwijs is heel belangrijk en het fundament voor ontwikkeling. wat een Godzijdank heerlijkheid dat de domme activisten als Biervliet, Neus, MacDonald, Abdoelrahman niet of onvoldoende geschoold zijn. Hadden ze doorgeleerd dan zouden zij nu wel een groot gevaar voor de democratie in Suriname vormen. Daarom is het belangrijk dat kinderen onderwijs genieten en wat een heerlijkheid dat deze regering het onderwijs tot een paradepaard maakt.


  gemodereerd
 3. De VHP was altijd loyaal naar de NPS toe, maar in moeilijke tijd laat de NPS haar ware gezicht gezien !!!!!. Het valt zwaar op de maag voor de NPS-ers om te accepteren dat Santokhi president is, ze zien hem niet als een Surinamer, ook een oorspronkelijke bewoner een indiaan zien ze niet als Surinamer.
  Alleen de nazaten van de slaven voelen zich echte Surinamers !!!
  De pitjelboer van de PL en de gele partij van de bankrover zijn nu al bezig met de verkiezingen van 2025, deze beesten zijn bezig voor hun eigen gewin, ze hebben geen feelings met het volk. Ik hoop ook dat ze op hun klote krijgen in 2025. En dat de NPS ook niet meer bestaat.
  Yes You Chan we believe in you.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES