zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAangetroffen inbreker: 'In huis ingebroken om te gaan slapen'

Aangetroffen inbreker: ‘In huis ingebroken om te gaan slapen’

-

Does Travel - naar Suriname

Patrick W. meer bekend als ‘Petje’ is dinsdag in de vroeg ochtend door de politie in een onbewoond pand aan de Industrieweg Zuid in Suriname aangetroffen. De gaf de politie aan dat hij in het huis had ingebroken om te gaan slapen.

De politie kreeg omstreeks 03.00u melding dat de buren een man op het dak van het bedoelde pand zagen lopen. De politie van het ressort rukte uit en trof een goed beveiligde woning aan.

Met assistentie van de Surinaamse brandweer lukte het de sterke arm om het huis binnen te gaan. Daar werd de verdachte, een notoire inbreker, in het pand aangetroffen. Hij verklaarde dat hij was gaan rusten.

Het huis is behoorlijk vernield, daar de verdachte de bedradingen en koperen buizen heeft weggerukt.

Petje is een oud bekende van de politie. Hij werd meteen naar het politiebureau overgebracht. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Een cyaankali pil kost goedkoper dan de gevangenis, dus
  waarom daar plaatsen ???

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Wat moet je nou met zo’n lummel doen? Zo’n stommeling die denkt dat z’n verhaal geloofwaardig zal overkomen. Jammergenoeg zijn er in su nog talloos van deze klootz……
  Hij wilde gaan slapen. Voor langere tijd uit de gemeenschap halen. Hij kan dan elke avond rustig slapen zonder enige moeite daartoe te doen en zal ook nog 3x daags worden voorzien van een gratis maaltijd op kosten van de belastingbetaler. Dat offer wil ik wel opbrengen zodat ik tenminste ook rustig kan slapen 😄😄😄


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES