vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMet aansteker spelende kinderen veroorzaken woningbrand

Met aansteker spelende kinderen veroorzaken woningbrand

-

Does Travel - naar Suriname

Drie kinderen hebben donderdagmiddag een woningbrand veroorzaakt in dit pand, op de hoek van de Akira- en de Adroestraat in Suriname. Toen de brandweer ter plaatse kwam was er sprake van een enorme rookontwikkeling, zoals ook op de foto (inzet) te zien is.

Het betreft in deze een hoogbouw winkelpand dat omgebouwd is tot appartementencomplex. Het onderste deel van het pand met een oppervlakte van 8 bij 10 meter is uit steen opgetrokken. Daar woonde een echtpaar met 7 kinderen.

Vernomen wordt dat de kinderen met een aansteker speelden, waarna een matras vlam vatte. Op het moment van de brand waren de moeder en drie kinderen thuis. De moeder sliep en werd plotseling gewekt door haar 8-jarige zoon. Ze hebben zich snel uit het brandende pand verwijderd.

De Surinaamse brandweer werd gealarmeerd en moest een van de deuren openbreken, om naar binnen te gaan.

Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. Het pand was aangesloten op het elektriciteitsnet, maar het is niet bekend of het huis tegen brand verzekerd is. In het bovenste deel wonen er nog twee gezinnen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. een waardeloze moeder , zeven kinderen en zij slaapt , en hoe kwamen die drie kinderen aan die aansteker , lag die gewoon op het aanrecht of zo , echt deze moeder kent haar verantwoordelijkheid niet , en waar is of zijn de vader(s) , natuurlijk weer naar andere vrouwen om ze te paaien , echt een verloren familie , de criminaliteit ligt op de loer voor deze kinderen


    gemodereerd
  2. Hoeft geen crimineel te worden als ze maar studeren en hard werken, maar sommige zijn veels te lui en kiezen de makkelijkste weg, hangen op de hoeken van de straten, daarna gaan ze stelen en roven. Ik heb er geen woorden voor.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES