dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan dood na ontploffing zwaar vuurwerk in gezicht

Man dood na ontploffing zwaar vuurwerk in gezicht

-

Does Travel - naar Suriname

In een woonwijk in het Nederlandse Ridderkerk is een 24-jarige man afgelopen nacht overleden, nadat er zwaar vuurwerk in zijn gezicht was ontploft. Hij was samen met een 29-jarige man en had het vuurwerk zelf niet aangestoken.

Het ongeluk gebeurde zaterdagavond rond 23.45. Het slachtoffer raakte hierbij zo gewond dat hij op straat gereanimeerd moest worden en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. Daar is de jongeman alsnog overleden.

Toen de hulpdiensten aankwamen stond de 29-jarige betrokkene nog bij het slachtoffer. Agenten hielden hem aan vanwege het afsteken van het vuurwerk. Daarnaast had hij nog twee stukken zwaar vuurwerk in bezit, dit is in beslag genomen.

Daarnaast hield de politie een 62-jarige toegesneld familielid uit Ridderkerk aan wegens het belemmeren van de hulpverlening.

De impact van het incident is groot op alle betrokkenen. De recherche onderzoekt wat er precies gebeurd is. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. mooi man , hopelijk krijgen we deze toestanden ook hier in Suriname , die lui die hier zwaar vuurwerk kopen beseffen niet dat dit zwaar vuurwerk dodelijk kan zijn , het zal jou laatste knaller zijn


    gemodereerd
  2. Sranang, volgens mij had hij geen vuurwerk afgeschoten. En al was dat zo, jouw gevoelloze opmerking slaat nergens op. Ik hoop voor jou dat jij niet geraakt wordt door verdwaald vuurwerk op owru Jari.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES