vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVermiste taxichauffeur terecht; was aangehouden door politie

Vermiste taxichauffeur terecht; was aangehouden door politie

-

Does Travel - naar Suriname

De 50-jarige taxichauffeur, Radeshkoemar Dhoeme, die sinds zondagavond 4 december werd vermist in Suriname, is terecht. Dit bevestigt de 81-jarige moeder tegenover Waterkant.Net.

Ze zegt dat haar zoon zondag betrokken was bij een aanrijding, waarbij zijn auto aanzienlijk is beschadigd. Het betrof een aanrijding tussen twee voertuigen, waarbij de auto van haar zoon, een Toyota Spacio over de kop sloeg. 

In gesprek met de redactie zegt Radeshkoemar, dat hij twee biertjes op had, waarvoor de politie hem de hele avond had opgehouden. Hij werd maandagmiddag vrijgelaten, omdat er geen sprake was van zwaar lichamelijk letsel. 

Door de aanrijding raakte zijn mobiele telefoon ook defect, waardoor hij geen telefonisch contact met zijn bezorgde moeder kon maken. 

De moeder stapte op maandag 5 december naar de politie, nadat haar zoon de hele nacht niet naar huis kwam en deed aangifte. Ze zegt dat ze God zeer dankbaar is dat haar zoon heelhuids terecht is.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Wat een opluchting. Mag je bij aanhouding geen telefoontje plegen op het politie buro? Had oma heel veel gepieker bespaart.


  gemodereerd
 2. Gelukkig. Vooral voor de moeder. Tegenwoordig ben je vermoord als men je niet ziet na 1 dag.


  gemodereerd
 3. Heel goed voor die idioot!! Hij weet dat hij niet met de auto op straat mag gaan met een slokje alcoholische drank.!! Zwaar beboeten!! en 5 jaren geen deelname met de auto in het verkeer!! Overnieuw rijles volgen met alle wetten en regels van dien!!


  gemodereerd
 4. M.a.w. de ene politieafdeling heeft geen flauw idee waar de andere afdelingen van de politie mee bezig zijn. Het moet toch niet zo moeilijk zijn, in deze tijd van computers, dat de politie met één druk op de knop, de ongeruste moeder moest kunnen vertellen, dat haar zoon aangehouden was door de verkeersafdeling?


  gemodereerd
 5. Had 2 biertjes op. Was betrokken bij n aanrijding. Zijn auto is aanzienlijk beschadigd en ook over de kop geslagen.
  Dit alles vanwege de “2 biertjes”. Wie houdt wie voor de gek.
  Hij had meerdere “biertjes” op en was waarschijnlijk als gevolg daarvan stombezopen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES