President Santokhi afgereisd naar Barbados voor Caricom-Cuba Summit

6
President Santokhi afgereisd naar Barbados voor Caricom-Cuba Summit
Foto's: Kabinet president van Suriname - bewerking Waterkant.Net

Op maandag 5 december 2022 is president Santokhi in zijn rol als CARICOM voorzitter afgereisd naar Barbados alwaar de Caricom-Cuba summit gehouden zal worden.

Tijdens deze summit zal Cuba haar overzicht presenteren over het verloop van de samenwerking met de verschillende Caricomlanden.

Tijdens deze summit zullen ook zaken aan orde komen zoals klimaatsverandering en rampenbeheersing, mondiale vraagstukken en multilaterale samenwerking en aanname van de gezamenlijke Caricom-Cuba declaratie.

De president zal tijdens deze summit de nadruk leggen op de samenwerking tussen Suriname en Cuba gezien de ondersteuning van hen aan de regio op het gebied van onderwijs en de diverse programma’s die zij in landen uitvoeren.


6 REACTIES

 1. Breng de zaak Hoefdraad aan de orde !

  Wij horen niks meer over deze voortvluchtige crimineel.

  Suriname moet òòk internationaal samenwerken om criminelen op te sporen.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 2. hopelijkzoekt hij Boefiekrobiamofo op en biedt hij hem een lift naar huis en een goed bewaakt apartement aan
  gemodereerd

 3. als u van cuba houdt , verhuis dan naar daar , cuba is net als venezuela schurken staten en vele Surinamers willen niets met die landen te maken hebben , die landen hebben duizenden burgers omgebracht onder hun bewind , die tegen het bewind was en nu nog , hier moet je geen zaken meedoen , links laten liggen die landen
  gemodereerd

 4. Het land is in broeja en de president gaat naar een summit. Is het wel verstandig. Nu is het land stuurloos, kan je zeggen. Waarom stuurt de president de vieze pleesident niet naar het buitenland voor een summit? ZE R.B. is sterk in podiumtaal, laat hij dat ook maar een keer in het buitenland bewijzen dat hij goed kan praten. Hij hoeft niet ver te gaan. Frans Guyana is buurman.
  gemodereerd

 5. Nou meneer idris nappaleer,
  Wie is dan de waarnemend president? Jawel, dezelfde Brunswijk, die je bekritiseert, joe dong kaw. Dus kan santhoki weer gerust op reis.
  gemodereerd

 6. Zonde van tijd en geld. Snoep reis met negatieve rendement. Caricom is mooie club om te chillen elkaar schouder klopes uit te delen en verder komen ze nergens.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.