zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVloeibare cocaïne verstopt in blikken Parbo bier en Radler

Vloeibare cocaïne verstopt in blikken Parbo bier en Radler

-

Does Travel - naar Suriname

De douane recherche in Suriname stuitte op woensdag 16 november tijdens een exportcontrole in een loods aan de Kasoedjieweg, op een hoeveelheid drugs die verborgen zat in een lading met blikken Parbo bier, Radler, stroop en ketchup.

Volgens het Korps Politie Suriname gaat in deze om om 30.500 milliliter of te wel 30,5 liter vloeibare cocaïne, die verstopt was in 59 blikken Parbo bier en Radler.

Medewerkers van de afdeling Narcoticabrigade die die voor onderzoek op de locatie arriveerden, hebben de eigenaar en drie helpers die werden aangetroffen in de boeien geslagen.

Samen met de drugs werd het viertal ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de eigenaar Mangroela B. die een beperking heeft in verzekering gesteld, terwijl de drie helpers die waren ingehuurd zijn heengezonden.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de verdachte in 2020 reeds in verzekering was gesteld wegens het posten van cocaïne.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Hiermee wordt Parbo Bier op de wereldkaart gezet, maar ze zullen in dat bedrijf niet blij zijn met deze gratis reclame.


  gemodereerd
 2. Hij leert het niet, bij de 1e keer al, ding mus bing sating voetoe!!! Het is gewoon een recidivist als velen op dit gebied.
  Opruimen die hap in de rug schieten, vraagt baas DDB:
  hoe het moet. Hij is daar goed in, en kan het ook uitleggen
  hoe je, je straf kan vermijden !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Veroordelen voor poging tot moord of doodslag. Als een blik bier per ongeluk in handen komt van een onwetende en hij neemt een lekkere slok ervan, is hij direct wijlen.


  gemodereerd
 4. Zo zie je maar weer dat de hel en de hemel hier op aarde zijn. Pure Duivels zijn dit die doen. Ik wil de gemeenschap oproepen om anoniem meldingen te doen bij de politie zodat we deze gasten uit de gemeenschap kunnen laten verwijderen. Als we dat niet doen gaat de 100% controle op de buitenlandse luchthavens nooit stoppen. Want zelfs een bonafide ondernemer willen deze gasten te gronde richten.


  gemodereerd
 5. Ala de film Wan Pipel: “beperking, beperking , beperking me mars!! Deze recidivist moet uit de gemeenschap gehaald en van zijn miezerige leven met beperking verlost worden.


  gemodereerd
 6. Het blijft maar doorgaan, tot dat niemand meer 1 product uit/van Suriname wilt kopen. Het is al bekend dat Surinamers hun eigen producten niet waarderen en kopen, dus trekt u maar uw conclusie wat Suriname te wachten staat.

  Surinamers weten wel hoe ze Parbo Bier extra in de belangstelling moeten brengen, Parbo Biri dat na Biri! Sranan Biri Echte Biri, Parbo Biri, Altijd Plezier! Welke zin moet gelet op de extra ingrediënt nog bij deze slogan worden toegevoegd als het om reclame voor het buitenland gaat?

  Suriname/rs staat/staan bekend als Cocaine doorvoerland/bolletjesslikkers. Nog even en dan ook de weinige export producten. Hoeveel valuta zal hierdoor in staatskas komen?


  gemodereerd
 7. Ja, Suriname is in 2,5 jaar verworden tot volwassen narcostaat. Het laat zich makkelijk raden wie de facilitator is van de drugsbaronnen en in welke regerende partij zij zitten als sponsors!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES