woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist klapt veroorzaakster aanrijding en slaat politieman bij aanhouding

Automobilist klapt veroorzaakster aanrijding en slaat politieman bij aanhouding

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft afgelopen week de 26-jarige Leveninio B. aangehouden en in verzekering gesteld. Dit nadat hij een vrouw en een politieman had geslagen, na een aanrijding.

Leveninio B. was afgelopen maandagmiddag rond 15.00u betrokken bij een aanrijding aan de Commissaris Weythingweg, waarin hij de bendeelde was. Hij was echter zo verhit dat hij de veroorzaakster twee ferme klappen in haar gezicht gaf.

Toen de politie van Leiding ter plaatse verscheen en hem probeerde aan te houden terzake mishandeling, heeft hij de politieman in zijn gezicht geslagen en verzette zich hevig tegen zijn aanhouding.

Milton Bisschop woordvoerder van de Surinaamse politie bevestigt het geval.

Met assistentie van surveillance midden is het gelukt de verhitte verdachte over te brengen naar het politiebureau. Hij is voorgeleid bij een hulpoffcier van justitie en is terzake mishandeling en weerspannigheid in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Wat is deze driftkop toch dom: Laat de verzekering dit verder afhandelen maar je gaat er toch niet op los slaan?

    Het zogenaamde recht van de sterkste Baja. Die vrouw is met haar auto in botsing gekomen met mij dus mi e peri eng 2 faja klap en wat denkt de politie? Die krijgt er ook van langs!!


    gemodereerd
  2. Wanneer je hard werkt om je vervoer te kopen en een idioot rijd je aan wordt je goed boos. De verzekering is ellende.
    Niet alle aanrijdingen zijn ongeluk. Meeste assiocaal gedrag.
    Die man hft geloperij en zit zonder vervoer. Wordt je boos, ja


    gemodereerd
  3. De benadeelde had alleen maar stress van het ” wo sit ing ” beleid van Chandrikapersad. Financieel is hij hard op achteruitgegaan. Hij voelde zich zwaar beetgenomen door Santokhi.Uit frustraties heeft hij zich afgereageerd op de veroorzaker van de aanrijding en de politieagent.


    gemodereerd
  4. Aan de naam te lezen kan je afleiden uit welk milieu hij komt. Eerst slaan dan nog een keer slaan. Achterlijke dwaas Dat krijg je als het volk achterlijk moest worden gehouden. bedankt bullshit bouterse. dit heb jij veroorzaakt een losgeslagen bevolking. ze hebben het niet meer


    gemodereerd
  5. Een gekke broer, vriend een vader zelfs maken zo een verhit ventje meteen koud. Hij zal een keertje de verkeerde tegenkomen.. dan mag Debby daarna een bloemstuk bij het graf leggen voor zn geloperij


    gemodereerd
  6. RobG 14 november 2022 Bij 12:00
    De benadeelde had alleen maar stress van het ” wo sit ing ” beleid van Chandrikapersad. Financieel is hij hard op achteruitgegaan. Hij voelde zich zwaar beetgenomen door Santokhi.Uit frustraties heeft hij zich afgereageerd op de veroorzaker van de aanrijding en de politieagent.
    =============================

    Kan je nagaan wat het volk te verduren heeft gehad tijdens de regering van je afgod. Geen wonder dus dat ze hem bij de verkiezingen in 2020 hebben afgestraft.


    gemodereerd
  7. @Robg; Je bent net als Debby toe aan een methadon pilletje, want dit heeft niks, maar dan ook niks met politiek te maken, maar met hallucinaties a.g.v. het gemis van je pilletje.
    Alles wat er in Su gebeurd, geven jullie een politieke oorzaak. Berusten jullie je erin, die seniele idioot, jullie zgn. volksheld, voor 99,9 % van de Surinamers een moordenaar drugsdealer en landrover komt noooooit meer aan de macht. Gaan jullie hulp zoeken want hier in ptata kondre is die er genoeg!
    Wij hier op wtk willen zinvolle discussies voeren!


    gemodereerd
  8. @Debby
    Gelijk heb je, ik zou ook woest worden. Echter je heb nimmer het recht om tot mishandeling over te gaan.


    gemodereerd
  9. Oh jeeeee, daar hebben we weer onze ”top Econoom”.
    Dacht dat je dood was, was enigzins happy, maar nu
    ben je weer uit het riool gekropen. Ken je soms de dader
    zijn situatie, om dit te schrijven Idioot !!! ”Ons kent ons
    soms, partij genoot”. Is de agent soms een slappe p#nis ???
    Bij de komende verkiezing, wordt een Abani uit het Bos President! (Let maar op)

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES