woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOuders van onlangs overleden baby aangehouden

Ouders van onlangs overleden baby aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Nederland heeft vandaag de ouders van een onlangs overleden baby aangehouden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van het kindje van slechts drie maanden oud.

Het kind uit Beuningen werd vorige week dinsdag met ernstig letsel binnengebracht bij een ziekenhuis in Nijmegen, en overleed daar een dag later.

De politie is een onderzoek gestart naar de omstandigheden van het overlijden. In verband daarmee zijn de ouders van het kindje op dinsdag 8 november aangehouden.

Wat de rol van de ouders was bij de dood van de baby, wil de politie nu niet zeggen. Ook wil de politie verder geen informatie geven over de identiteit van de ouders.

Volgens de website Boevennieuws gaat het om het stel Syndey en Aleksandra (foto) en hun baby Dishairo.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Als het om een kind gaat, gaan wij extra onderzoek doen!
  Niet dat wij geen aandacht schenken aan volwassenen.
  Mocht het blijken dat de ouders in gebreke is gebleven met het overlijden van dit kind, dan zijn ze straks de lul!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Want een drama!! een ontwetend, pas geboren, 3 maanden, nog niet eens het licht, zon en maan gezien, niet eens ma en pa kunnen zeggen, ik wilde lachen, alleen maar afhankelijk zijn van ma en pa!! Nou weet u wat!! het is goed zo! ik hoef niet verder te ga lijden zoals jullie!! u heeft het goed gedaan!! Vergeet 1 ding niet!! ik hoop dat u heel gelukkig en lang zullen leven, maar als een moordenaar!! Wetende dat GOD u niet en te nimmer zal vergeven!! Hoe durven jullie dat?? neuken/ tjode voor je plezier!! Ik heb niet voor gekozen om geboren te worden!! Wees gelukkig!! Er is een GOD en die oordeelt en veroordeelt!!!! Neem mij niet kwalijk!! Mijn ziel rust elders in een ander menselijke lichaam!! WIE WAT ZAAIT ZAL OOK OOGSTEN!!!!


  gemodereerd
 3. Een onschuldig en niet weerbaar kind, welke niet ja en nee kon zeggen van A.U.B. niet doen en laat mij leven AUB!!

  Beide ouders moeten heel erg bestraft worden!! Neuken konden zij wel voor plezier!!!

  Waterkant a.u.b. haal deze posting niet er uit!! wat ik allemaal zet, is de waarheid en een ieder moet het tegen kunnen! als hen een schone hart en geweten hebben, anders hebben wij allen een GOD die oor en beoordeelt!!! Straks moet men verklaren voor de poort des heils of hels!! Paradijs??? te verreweg!!!!!!


  gemodereerd
 4. als bewezen wordt dat ze hun kindje van drie maanden oud vermoord hebben , dan moeten die ouders een spuitje krijgen


  gemodereerd
 5. Zelf zijn het ook nog kinderen en dan is het wel te verwachten dat zij niet voor een kind kunnen zorgen. Van Afro is bekend dat zij overal kinderen kunnen neerzetten maar nooit hun verantwoordelijkheid kunnen nemen. Daarom zie je ook onder hen zo veel ontwrichte gezinnen waar de verwekker op reis is naar de volgende warme baarmoeder.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES