Visser steekt collega neer tijdens ruzie om 100 SRD

5
Persoon met mes

De 51-jarige visser James L. is dinsdag door de politie in Suriname in verzekering gesteld, omdat hij zijn collega visser om 100 SRD met een mes heeft gestoken.

Het duo was in Commewijne bezig te biljarten toen de verdachte op een gegeven moment ontdekte dat het latere slachtoffer zijn geld uit zijn broekzak had weggenomen.

Hij confronteerde R.N.(50) hiermee, echter bleef hij ontkennen. Er ontstond hierover een woordenwisseling welke ontaardde in een steekpartij. De verdachte trok een mes en stak daarmee het slachtoffer aan de linkerzijde van zijn hals.

De Surinaamse politie werd ingeschakeld, die de verdachte ter plaatse heeft aangehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau waar hij na afstemming in verzekering is gesteld.

Het gewonde slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp, waar hij ter observatie is opgenomen.

5 REACTIES

 1. Een mooi land als SU heb je nergens!! een paradijs richting de hel!!!( 99 proc. jailers) zonder hulp van elder m.n. buitenland, zijn ze nergens en ondankaarrrr PFFFF! Wij hebben ook nog Portugal, Spanje, Mauritius ….???. en vele meer!! wat dacht je van Zimbabwe?? voor velen zal een uitkomst zijn. Nigeria? neen! The most crime kondre tapa heri grontapu( de reality) Think about it!! speel geen spelltje met je!! neem je niet in de maling !!!!!! oke!1 uganda? ook niet! waar dan?? nou waar al deze soorten zitten! is maar 1 ding!!DE HEL!! HALLELULA

  !!DEBBY!! als echt voor je baasje bent en er van overtuigd bent om SU boven water te krijgen, doe je beide benen wijd en spreiden bij je baasje!! wedden dat hij nog steeds op 6 uur hangt! althans de wijzer van hem. Vervolgens daar heb je ook niks aan!! Een echte slappe Janus of de lul die lullo!! Klokje half 6!!! ga met mij meet, dan laat ik jou zien wat 69 is!! oepsie!!!! alleen zal ik je een goede bad geven van citroenella, honing en COLLGATE!!
  gemodereerd

 2. Echt een bende in Su. Waardeloze rdgeting, gefrustreetde mensen en idioten hier die merken dat hun geld straks niet meer gaat stromen. Weg met de rovers. PG haar zwager is een rover van recu. Daarom moest herdershond weg vr ht uitlekte
  gemodereerd

 3. Wiep-Ding en Debby, jullie hebben twee grote ‘hebis’ en dat is dat jullie niet goed onder woorden kunnen brengen wat jullie willen zeggen en alles krijgt bij jullie een politieke of racistische wending.
  gemodereerd

 4. Zo triest dat de mens de reden van zijn bestaan volledig is vergeten.
  Het draait allemaal nu alleen om huis, brood, kleding en voortplanting.
  Om dat veilig te stellen is men bereid elke misdaad te plegen. Dat zien we nu overal op de wereld terug.
  Maar het meest trieste is dat hoe meer men bezit, des te grotere gebrek men ervaart. Dat wil men dan weer compenseren door nog meer te verzamelen, op welke manier dan ook.
  Het gevolg is dat een kleine groep alles bezit, maar nog steeds erg ongelukkig is en de massa heeft steeds minder en is ook erg ongelukkig.
  Een kale man uit Zwitserland heeft daarop het volgende bedacht: laat je hand en hersenen chippen, geef alle bezit op en laat je leiden door kunstmatige intelligentie, gestuurd door 5G/6G welke ook je geweten en verlangen naar geluk en ware kennis uitschakelt en je zult heel erg gelukkig zijn.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.