dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBeroofde taxichauffeur gelokt door man met jurk en pruik

Beroofde taxichauffeur gelokt door man met jurk en pruik

-

Does Travel - naar Suriname

In de zaak waarbij een taxichauffeur in Suriname van zijn voertuig werd beroofd en daarbij gekapt werd, zijn twee mannen aangehouden. Na goed speurwerk werden de verdachten in beeld gebracht en aangehouden door Recherche Paramaribo.

Het voertuig dat werd gestolen tijdens de beroving is ook terecht. Voor de beroving werd de taxichauffeur gelokt door een man, die gekleed ging in dameskleding en een pruik op had.

Op het moment dat de ‘vrouw’ plaats nam in het voertuig werd de taxichauffeur plotseling overrompeld door vier andere mannen.

Tijdens de beroving werd de taxichauffeur aan beide armen met scherpe voorwerpen, vermoedelijk houwers, verwond. Zijn mobiele telefoon en voertuig werd buitgemaakt.

Na de beroving deed de chauffeur aangifte bij bureau Centrum. Aan de aanhouding van de andere verdachten wordt gewerkt door de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. Hij werd door een vrouw gelokt? 😅 🤣 deze gasten weten precies hoe ze hun soort kunnen lokken. Mannen krijgen gelijk last van een virus die hun geslacht doet zwellen, als een vrouw zien en ze denken te kunnen gaan scoren. Misschien moeten de heren maar extra ingeënt worden, tegen overmatige zwellingen aan het geslachtsdeel..Mmmm🤔


  gemodereerd
 2. Deze ongedierte moeten zonder enige vorm van proces,
  doodgeschoten worden! ”Wan dagu habi mi lispékie moro
  unu” saka saka, (zaagsels.)

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES