Jaloerse man vernielt auto van ex-vriendin

3

De 42-jarige Harvey T. is in Suriname aangehouden en in verzekering gesteld, nadat hij zaterdagmorgen de voor- en achterruit van de auto van zijn ex-vriendin had vernield.

De verdachte heeft de ruiten met een steen stukgeslagen. Het gaat in deze om een Nissan March.

Het motief van zijn daad is jaloezie: de man kan zich niet verenigen met het feit dat zijn vriendin de relatie heeft beëindigd. Eergisteren heeft hij zich aangemeld bij de politie van Latour.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

3 REACTIES

 1. Mijn God van Israel is een jaloerse God, zegt hij zelf. Zeker als we andere Goden aanbidden wordt hij jaloers en hekelt dat. Misschien hebben die mannen hetzelfde gevoel als hun vrouw andere mannen gaat “aanbidden”. Now you know how God must feel wanneer je wil knielen voor andere Goden.
  gemodereerd

 2. Meisje, je hebt juiste keus gemaakt. Je bent niet zn eigendom. Als hij je auto vernield dan gaat hij jou morgen mishandelen.
  Uit zn buurt blijven.
  Zet zn foto op FB zodat andere vrouwen uit zn buurt blijven
  gemodereerd

 3. @Debby
  Wat een raar voorstel om de foto van haar ex op FB te zetten. Dat is ook iets waar ik mij zo aan stoor. Hele volksstammen maken gebruik van FB en plaatsen vaak fakenews. Laten zij het als volwassen mensen oplossen. De politie is al bezig met de zaak
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.