Districtscommissaris Hirasingh overhandigt donatiemateriaal aan scholen

2

Districtscommissaris Suraksha Hirasingh van Wanica Noord-West heeft maandag de symbolische overhandiging gedaan van materiaal ten behoeve van het “Project renovatie toilettengroepen van diverse basisscholen”. Dit project vloeit voor uit het Memorandum of Understanding (MOU) getekend met het Bureau Gemeenschapsprojecten op 16 augustus 2022 en het districtscommissariaat Wanica Noord-West. Vermeldenswaard is dat deze projecten door het commissariaat zelf geïnitieerd zijn.

Bij de overhandiging waren ook aanwezig de heren Jaswant Doekharan en R. Soekhai van het voornoemde bureau, districtsraad- en ressortraadsleden en het team van het commissariaat waaronder de ressortleider van Koewarasan R. Kalloe, de schoolvertegenwoordigers van de O.S. Koewarasan 1, O.S. Koewarasan 2, Shri Brahmaschool en de Khargi Vishnudattschool alsook ondernemer S. Jadoenath.

De burgermoeder gaf aan dat verscheidene projecten zijn ingediend. Door vele besprekingen en nodige begeleiding vanuit het bureau zijn de projecten, die meteen uitvoerbaar zijn, geselecteerd. Ook zijn de meest hulpbehoevende scholen per ressort zijn geselecteerd.

De samenwerking binnen het project bestaat uit het Bureau Gemeenschapsprojecten voor de financiering, de ondernemer S. Jadoenath voor materiaalvoorziening en het commissariaat voor de ter beschikkingstelling van arbeidskrachten.

De vertegenwoordigers van de scholen waren de initiatiefnemers zeer erkentelijk voor deze ondersteuning. De boodschap om middels daadkracht zoveel als mogelijk zelf zaken te initiëren voor een betere leeromgeving, is volgens hen een positieve gedachte bij de ontwikkeling van de leerlingen. Zij spraken van een mooi moment aangezien hiermee het proces tot verwezenlijking daadwerkelijk op gang komt.

2 REACTIES

  1. Ik zou deze Distrikt Commissaris, ook een flesje wijn
    willen overhandigen. Dan zouden wij het gezellig, bij een
    kaars licht samen drinken! ( Kezellig hoor)

    Jacko
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.