Dode man op dak bij kerk aangetroffen in Leeuwarden, mogelijk koperdief

3
Politie

Een 33-jarige man is in de nacht van zaterdag op zondag dood gevonden op het dak bij een kerk in de Noord Nederlandse stad Leeuwarden. Volgens de politie was hij zelf op het dak geklommen via steigers die tegen de kerk staan.

De man was mogelijk bezig met het stelen van koper, meldt een woordvoerder van de politie. De politie gaat er op dit moment van uit dat op het dak vervolgens een noodlottig ongeval heeft plaatsgevonden.

De Leeuwarder Courant meldt dat een bekende van het slachtoffer, die zich zorgen maakte omdat hij al enige tijd onbereikbaar was, op zoek ging. Daarbij klom hij het dak op, waarna hij het lichaam aantrof.

De politie was met meerdere eenheden aanwezig en heeft onderzoek ingesteld. 

3 REACTIES

 1. Mijn vraag is hoe wist de kennis van deze dooie man, dat hij
  op het dak op moest gaan kijken ?? Dus a tori bing takkie kba,
  tak ai go fufuru dapé, mooie straf. Waarom gebeurt dit niet in
  Su dat ze dood vallen tijden het stelen ???? Dit vind ik heel jammer, dat het niet gebeurt! Hoe meer dieven doodvallen, des te beter voor de wereld om ons heen! Uit geloofsovertuiging, mag ik dit niet wensen. Maar ik vind het ook niet prettig, als
  mijn srullen gejat worden. (Un fadong dédé) waar ik ervoor heb
  moeten zwoegen, om het voor elkaar te krijgen!

  Bun tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. De bekende van het slachtoffer weet dus meer over waamee zijn vriend zich bezig hield tijdens zijn vrije tijd. Hoe kwam hij anders op het idee om uitgerekend op het dak van een kerk naar zijn vriend te gaan zoeken? In de goede oude tijd zou een koperdief op het dak van de kerk door de bliksem getroffen worden. In deze moderne tijd ‘na stroom kir en’.
  gemodereerd

 3. Hier hebben de Surinamers geleerd koper te stelen.
  Dak van de kerk?? God hft hem een handje geholpen nr et hiernamaals.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.