1 voor 12 voorziet meer dan 100 kinderen van schooltassen 

3
1 voor 12 voorziet meer dan 100 kinderen van schooltassen 

Stichting 1 voor 12 heeft meer dan 100 kinderen in Suriname voorzien van een schooltas voor het nieuwe schooljaar. Dit doet de stichting elk jaar. De kinderen mochten hun schooltas ontvangen te midden van activiteiten speciaal voor hen georganiseerd te Onverwacht Para. Dit gebeurde afgelopen donderdag.

Louis Vismale, voorzitter van 1 voor 12 is bijzonder ingenomen met het verloop van de dag. Het doet hem goed om zoveel kinderen, die de toekomst zijn van morgen, te voorzien van een schooltas. Hij had graag meer kinderen willen voorzien, maar de financiële middelen lieten dit niet toe.

De Surinaamse stichting heeft een registratie gehouden voor haar schooltassen-project. Desondanks hebben heel wat niet-geregistreerden zich aangemeld. Vismale geeft aan dat zij alsnog worden voorzien van een schooltas. Hij doet een beroep op de samenleving om te doneren. 

Behalve een schooltas kreeg elk gezin een levensmiddelenpakket van de stichting. Dit werd mogelijk gemaakt door de familie Grootfaam en vrienden in Nederland. Vismale bedankt de donateurs om het project te ondersteunen. “Zonder hun konden wij dit project niet uitvoeren”.  

3 REACTIES

  1. Dit is dus wat ZE Santokhi bedoeld heeft. Iedereen moet bij de opbouw van Suriname meehelpen,
    gemodereerd

  2. Meneer Vismale moge God u alle kracht geven met alle gezondheid!! U verricht daden!! God zij met U!! Jawel hoofdletter U. Ik dank u ten zeerste!! U bent een redder voor velen in SU in alle categorieën!! En als iemand op deze site iets naars tegen u gaat neerzetten, dan hoop ik dat de duivel en de Bakrus hen mogen komen ophalen en leiden naar de poort des hel door een groot vuurzee heen!!
    gemodereerd

  3. waar blijft de ndp dan om schooltassen en voedselpakketten te doneren aan de stichting 1 voor 12 , die deze dan verdeelt , nou de ndp heeft zich zelf laten doneren door geld van het volk te stelen , dus ndp waar zijn jullie , o ja ze zijn allemaal schreeuwers , maar een goede daad doen , ho maar daar wordt je moe van
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.