Narcoticabrigade houdt drugsverdachte aan

7

Leden van de afdeling Narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname, hebben in de avond van donderdag 1 september aan de Nieuw Weergevondenweg de drugverdachte Glenn B. voor een winkel in de kraag gevat.

Hij verkocht zogenaamd sterke drank, terwijl hij ook marihuana en hasj verkocht. Verder werd er op hem ook nog 20 pakjes illegale sigaretten aangetroffen, meldt KPS.

De wetsdienaren deden vervolgens een druglocatie aan de Kwattaweg aan. Daar zijn geen verdachten aangehouden, maar wel 59 XTC-tabletten, 540 gram marihuana en 52 gram hasj onbeheerd aangetroffen.

De op beide locaties aangetroffen drugsoorten werden in beslag genomen. Glenn werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Glenn in verzekering gesteld.

7 REACTIES

 1. Het in beslag genomen verderfelijk spul door hem zelf laten opsnuiven. Goedkopere oplossing er is niet!
  gemodereerd

 2. Steeds maar deze berichten over het kruimel werk. Narcotica heeft het er maar druk mee. De grote jongens blijven echter buiten schot! Suriname zou er meer aan hebben om soft drugs te gedogen en alle mankracht te stoppen in het tegengaan van de smokkel van cocaine. Internationaal staan we erom bekend een groot doorvoerland te zijn. Echter lijkt onze President daar geen moeite mee te hebben, ondanks hij groot is geworden bij de politie!
  gemodereerd

 3. de grote jongens zijn te groot, om aan te pakken voor
  de KPS. En buitendien moeten ze eerst, hun body gard
  aanpakken. De kleineman heeft geen bodygard zodoende.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. De grote jongens achter slot en grendel? We zouden geen tyoekoes meer krijgen! Voor sommigen geen glanzende dure autos meer. De helft van de stads bevolking nuchter en bewust? Nee maar we kunnen dat niet veroorloven!
  gemodereerd

 5. die rotte appels bij kps pakken alleen de kleintjes , maar hun baas mag doen wat hij wil , dus die laten ze met rust
  gemodereerd

 6. @ WAT

  Maar dat kan ook het beleid zijn, van Mini -ster K@ Amoksi Alesie.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.