Eigenaar auto’s heeft geen idee waarom voertuigen beschoten zijn

6
Eigenaar auto's heeft geen idee waarom voertuigen beschoten zijn

Onbekenden hebben afgelopen nacht rond 02.00u op twee voertuigen van de benadeelde Reginal Kertowidjojo geschoten aan de Florinestraat in Suriname. Beide voertuigen vertonen kogelinslagen (foto).

Volgens de aangever schrok hij wakker, door een knal die hij buiten hoorde. Hij dacht in eerste instantie dat het om knalvuurwerk ging, maar begaf zich voor alle zekerheid toch naar buiten om poolshoogte te nemen. Daar aangekomen zag hij niets opmerkelijks, dus liep hij weer naar binnen.

Tot zijn verbazing zag hij scherven op zijn auto. Hij zocht daar niets achter en liep door naar boven. Vanaf de bovenverdieping keek hij wederom naar zijn voertuigen. Tot zijn schrik zag hij dat beide voertuigen kogelinslagen vertoonden.

“Ik viel bijna flauw toen ik de schade aan mijn auto’s zag. Ik snap nog steeds niet waarom er op mijn voertuigen is geschoten”, zegt de benadeelde.

Volgens hem stopte een grijs gelakte Ford Ranger afgelopen vrijdag voor zijn woning, waarna twee mannen uitstapten. “Uit het niets begonnen beide mannen mij voor vies en vuil uit te schelden en te bedreigen. Ik weet nog steeds niet waarom de twee heren mij hebben bedreigd. Ik woon al 17 jaren op dit adres en dit heb ik nooit eerder meegemaakt”, aldus de gedupeerde.

De Surinaamse politie werd na de ontdekking terstond ingeschakeld die ter plaatse ging voor onderzoek. Beide voertuigen te weten een Suzuki Samurai en een Isuzu Elf pick-up vertonen kogelinslagen.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

6 REACTIES

 1. Kan het dat een stelletje idioten in opdracht van weet ik veel wie, dit soort random akties uitvoert met het doel de bevolking angst aan te jagen zodat ze in 2025 op een andere partij, lees hun partij, dan de zittende gaan stemmen??
  gemodereerd

 2. De daders oppakken!! achterhalen waarom ( verhaal heeft natuurlijk altijd 2 kanten)!!! 1. de waarheid en 2. de leugen, valsheid etc. etc.. De zelfde kogelgaten in de koppen van de daders inboren!! Ik heb de boormachine gratis voor hun als gift!!
  gemodereerd

 3. @ Wiep – ding

  Ik heb thuis nog een paar dynamiet staven liggen,
  tevens vlinder boren in de afmeting van 8 t/m 50 mm. Bij deze
  geef ik ze gratis weg, de boormachine heb je al dus, niet nodig.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. of , die eigenaar van die auto’s verbergt wat , het zal toch kunnen dat die mannen die hem uitscholden een appeltje met hem te schillen hebben
  en wat met die daders moet gebeuren is hier al verteld
  gemodereerd

 5. @@JZwartmans! Jacko odo odi bro!! Je brengt mij in deuk!! Maar anders, moeten de daders ingedeukt worden van alle kanten!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.