donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMassale vechtpartij tussen jongemannen na potje voetbal

Massale vechtpartij tussen jongemannen na potje voetbal

-

Does Travel & Cadushi Tours

De politie van het bureau Zanderij heeft op zondag 14 augustus 16 manspersonen, onder wie 13 voetballers met aanhang van het dorp Matta en 3 jongemannen van het Centrum te Zanderij, aangehouden.

Na de melding van een vechtpartij tussen twee groepen jongemannen, waarbij er gewonden te betreuren waren en schoten waren gelost, deed de politie van voormeld bureau de locatie aan voor onderzoek.

Daarbij constateerden de wetsdienaren dat het om een gevecht ging tussen een groep voetballers met hun aanhang van het dorp Matta en een groep manspersonen van het Centrum te Zanderij. Onderzoek wees verder uit dat de voetballers eerder op die dag buiten het ressort Zanderij een wedstrijd hadden gespeeld.

Op de terugweg naar hun dorp stopten de voetballers met hun supporters bij een winkel in het Centrum van Zanderij. Daarbij kregen zij een woordenwisseling die uitmondde in een vechtpartij met een groep jongemannen die zich voor het winkelpand bevonden.

In totaal raakten 7 personen uit beide groepen gewond, waarbij de groep van Matta de plek verliet om even later de locatie weer aan te doen met jachtgeweren en scherpe voorwerpen. Daarbij hebben zij enkele schoten afgelost, maar niemand raakte hierdoor gewond. De politie die inmiddels op de locatie was gearriveerd hield 16 jongemannen aan.

Vijf gewonden werden voor medische hulp overgebracht naar de RGD-poli van Zanderij, terwijl de twee andere gewonden per eigen gelegenheid werden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling zijn ze heengezonden. De jachtgeweren, scherpe voorwerpen en munitie zijn door de politie in beslag genomen.

Na gepleegde overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn de 16 jongemannen door de politie in verzekering gesteld.

Het is niet uitgesloten dat er meerdere aanhoudingen zullen worden verricht. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van regio Midden.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

9 REACTIES
 1. de jeugd is dat de toekomst , deze jeugd wordt niet oud , ze vermoorden elkaar , nou geen toekomst he jeugd , doei


  gemodereerd
 2. Dit is heden ten dagen gezelligheid voor deze mensen. Vechten, steken, schieten, enz. Dát is hun fatu; ze chillen. Laat ze gaan chillen tussen 4 muren.


  gemodereerd
 3. Teveel ka-siri gedronken. Dit soort voetballers verdienen geen cent met het voetballen, het zou voor hen een leuke ontspanning moeten zijn, maar deze idioten willen om een potje voetbal hun buurt – en stamgenoten vermoorden.


  gemodereerd
 4. Als de Kasirie op is komt de vechtlust naar boven.
  (een oud Indiaans spreekwoord)


  gemodereerd
 5. Ach man!! maken jullie mekaar af! Wat kan het ons nou schelen. Luisterende oren zijn er toch niet!! Succes met het afslachten!!


  gemodereerd
 6. De jeugd is tegenwoordig overal hetzelfde. Stoer doen …. Wapens en nogmaals wapens. Stelletjes zwakkelingen zijn ze allemaal.


  gemodereerd
 7. Tsja, ze zijn goed in provoceren en figuurlijk een grote mond opzetten. Letterlijk hebben ze al een grote mond. Ook een grote k. Dat laten ze maar al te vaak zien.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES