Stel krijgt ruzie op vakantie: man opgesloten, vrouw terug naar Nederland

14
Gevangenis
Voorbeeldfoto

De 45-jarige Vitesh G. is vandaag op verzoek van zijn advocaat Maureen Nibte door het Surinaamse Openbaar Ministerie in vrijheid gesteld. De man uit Nederland die samen met zijn echtgenote en hun kinderen op vakantie was in Suriname, werd op zondag 7 augustus in verzekering gesteld wegens mishandeling van zijn echtgenote.

Vitesh en zijn vrouw zijn meer dan 25 jaar getrouwd en hadden ook plannen om te investeren in Suriname. Helaas heeft hun mooi begonnen vakantie in Suriname uiteindelijk een zwart randje gekregen.

Nadat Vitesh en zijn gezin van een feest aan de Larecoweg kwamen, zijn zaken ietwat uit de hand gelopen in de auto. Zowel de man als zijn vrouw waren aangeschoten en kregen ruzie, waarbij zij elkaar in de auto hebben geslagen. De echtgenote deed aangifte tegen hem, waarna hij werd opgepakt.

Zijn vrouw is na de aangifte meteen met de kinderen terug naar Nederland vertrokken. Vitesh weet niet wat hem is overkomen. Zijn vakantie is in een nachtmerrie geëindigd. Volgens Nibte wil de man zijn huwelijk redden. Hij wenst daarom ook eerder terug naar Nederland, te vertrekken om thuis zaken met zijn vrouw uit te praten en zich met zijn gezin te herenigen.

Ook de moeder van Vitesh, die met hem is achtergebleven in Suriname, lijdt enorm onder deze situatie zegt de advocaat aan de redactie van Waterkant.Net. Haar gezondheid gaat achteruit en ook zij wil snel terug naar Nederland. Ze wil haar zoon echter niet alleen in Suriname achterlaten.

Volgens Nibte is haar cliënt enorm verdrietig om de gang van zaken. Hij heeft in de gevangenis tijd gehad om na te denken en is tot de conclusie gekomen dat hij niet zo verder wil. Hij vraagt om een kans om zijn leven te verbeteren. Vitesh is nimmer met justitie in aanraking gekomen. Hij wil graag terug naar zijn huis, naar zijn gezin in Nederland en naar zijn werk.

Na kennis te hebben genomen van het verzoekschrift van de advocaat, stelde het OM de man weer in vrijheid.


14 REACTIES

 1. het OM is nibte , en als die adhin 28 augustus niet in de bak moet dan is het OM paars en niet onafhankelijk
  gemodereerd

 2. Heten heten toch pas op wat u schrijft want mw Geerlings-Simons krijgt zo steun uit onverwachte hoek.
  gemodereerd

 3. Tjeh poti. Zielige Vitesh. Zuipen zit deze gasten in het bloed en dan zijn ze out of control. Wanneer leert men om met z’n vieze klauwen van andermans lijf af te blijven?
  gemodereerd

 4. Ach WAT,

  je blijft maar zeiken, vind je ook niet!? Het OM blijkt mijn inziens erg oranje gekleurd, dat lijkt me meer dan duidelijk de afgelopen 2 jaar. Hoe zit het met de centrale bank fraude? Kirpalani, combe markt, grote boom, Yokohama, Kuldipsingh.. blijken allemaal hun handen te wassen in onschuld. Jij wilt iemand opsluiten voor een onbenullig vergrijp. Misschien moet je daar over nadenken..
  gemodereerd

 5. Hebben ze de mentaliteit van de Surinamers overgenomen. Ik weet niet of kinderen en moeder in de auto zat. Ook ben ik benieuwd wie de auto ging besturen, hoop niet een van ze? Blijkt dat het zo, zou ik ze zwaar bestraffen. Hoe kunnen jullie beide zijn om geen respect voor elkaar te hebben tevens als andere ook in de auto heeft gezeten tijdens de ruzie. Van de vrouw vind ik respectloos om de politie te bellen, hoogste zouden ze nog 1 wk in Su vertoeven. Hierbij hebben waren beiden aangeschoten wie fout of goed deed kon zonder komst van de politie besproken worden. Geen van beide hebben respect voor moeder, hoeveel verdriet zal ze hebben om klein- en kinderen, zoiets kan je niet aandoen. Als ik politie was had ik beide aangesloten, niemand weet wie eerder is begonnen, na ontnuchteren had de politie gevraagd wat er gebeurt was en blijkt dat de vrouw toch gelijk had en toch zou ik vragen wilt u de zaak terugdraaien en met de terug vlucht zal uw man door Marechaussee de zaak overnemen, ze zijn op de hoogte gesteld.
  gemodereerd

 6. Valt wel heel erg op!! Nibte hoeft alleen te vragen en het OM komt haar tegemoet!!! Ik weet wel welke advocaat ik neem als ik word veroordeeld in Su!! Gegarandeerd vrijspraak!!
  gemodereerd

 7. Drank in de man ”wijsheid in zijn reet” sorry in de kan!!!
  Ze waren allebei aangeschoten en toch in de auto stappen ??

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 8. Hij heeft nu een groot probleem. Zij is erg boos en gaat niet meer met hem tjo.e!!! Ha ha haaaa! Boko las a krabita!! A krabita no sa draai a go moro!!
  gemodereerd

 9. 25 jaar getrouwd en komt naar Su en ziet zoveel dames. Wat wil je dan??.
  Zn vrouw is al terug, gaat hij nu ook maar weg
  In Nl is hij zo mak als een lammetje. Daar hft zn vrouw de broek aan.
  gemodereerd

 10. Door de vrouwtjes van Su was Vitesh ff van het padje af…kortsluiting he…in ieder geval Nipte lost alles op!!
  gemodereerd

 11. Het was duidelijk: vrouwtje wil NIET permanent terug naar Suriname. Hij wel. Dus draaide ze hem een loer en nam de benen naar Holland, zonder hem.
  Zo doen ze dat.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.