Man ramt auto ex-vriendin en steekt haar in buik en benen

8
Man ramt auto ex-vriendin en steekt haar in buik en benen

Een vrouw in Suriname is vandaag aan de dood ontsnapt. Ze werd bij een tankstation door haar ex-vriend Mike B. opzettelijk aangereden, waarna hij haar diverse keren met een mes heeft gestoken. Dit drama voltrok zich aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van Shell Vredenburgweg.

Hedenmorgen kreeg de Surinaamse politie de melding van een aanrijding. Ter plaatse aangekomen bleek het te gaan om een man/vrouw kwestie, waarbij de man zijn ex-vrouw zou hebben achtervolgd. Het slachtoffer was gaan tanken, toen de verdachte ter plaatse kwam en de ex-vrouw sommeerde om uit haar auto te stappen.

Er ontstond vervolgens een woordenwisseling, waarna de man haar voertuig met zijn auto ramde (foto). De doodsbange vrouw stapte uit haar auto en werd door haar ex gestoken met een mes in haar buikstreek en dijbenen.

De 44-jarige verdachte is door de politie van Verkeersunit Regio Midden aangehouden en overgedragen aan de politie van De Nieuwe Grond. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Ze was wel aanspreekbaar.

In het belang van het onderzoek wordt Mike in verzekering gesteld.

8 REACTIES

 1. Wederom zo,n debiel die denkt dat een vrouw, zijn eigendom is.
  Laat die man eens lekker gaan zwemmen, vanuit het Bosje brug!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. deze klojo heeft geen respect voor vrouwen , en het is een laffe hond , eerst de auto rammen van je ex vriendin en dan je ex vriendin met een mes bewerken , verdomd ze moeten jou kelen , want als ze jou in het gevang stoppen , dan zorgt nibte wel dat jij vrij komt , dus direct kelen
  gemodereerd

 3. 80% van alle Surinaamse mannen de denken dat vrouwen hun bezit is.
  En ze geloven nog steeds in deze woorden “ tot de dood ons scheidt”.
  gemodereerd

 4. Mike, de laffe hond, kan er weinig aan doen. Zijn hersenen zijn door het Apenpokkenvirus aangetast. Laat de natuur zijn gang gaan en alles wordt netjes opgeruimd.
  gemodereerd

 5. Hij is een lafaard. Hoop dat ze wat neven en broers hft om hem in elkaar te timmeren al is het na 5 jaar.
  Let op welke idioten je in je leven laat komen
  Mooie toestanden hebben we in Su.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.