maandag, december 4, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politiePick-up bestuurder dood nadat voertuig op z'n kop in ravijn belandt

Pick-up bestuurder dood nadat voertuig op z’n kop in ravijn belandt

-

Does Travel & Cadushi Tours

De man die maandagavond bij een verkeersongeval op de weg naar Langa Tabiki in Suriname om het leven kwam, is de 36-jarige Clyde Asodano. Twee andere inzittenden, te weten de 47-jarige S.S. en de 49-jarige F.K., raakten gewond.

De drie zaten in een pick-up en reden over de weg, komende vanuit de richting van Moengo en gaande in de richting van Snesikondre. Ter hoogte van kilometer 54 maakten ze even een sanitaire stop.

Nadat ze hun weg vervolgden begon het voertuig steeds harder te rijden. De bestuurder bleek de controle over het voertuig om onduidelijke reden verloren te hebben, waarna de pick-up van de weg ging en op z’n kop in het ravijn terecht kwam.

De Surinaamse brandweer werd ingeschakeld om de bestuurder Clyde uit het voertuig te halen. Hij liep letsel op en vertoonde geen levensteken meer. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast.

UPDATE – De twee mede inzittenden raakten gewond en werden per eigen gelegenheid afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling zijn de gewonden heengezonden. Het ontzielde lichaam van Clyde is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan de nabestaanden meldt KPS.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

3 REACTIES
  1. De auto was natuurlijk boos, want na de “sanitaire stop” hadden ze hun flikkers niet gereinigd. Het stuur had misschien last van de geur.🤣🤣🤣
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES