donderdag, februari 22, 2024
HomeUitgelicht2-jarig meisje bijt slang dood nadat deze haar in lip bijt

2-jarig meisje bijt slang dood nadat deze haar in lip bijt

-

Does Travel & Cadushi Tours

Als je gebeten zou worden door een slang, wat zou je dan doen? Waarschijnlijk niet terug bijten, toch?Nou, dat is precies wat een 2-jarig meisje afgelopen week in het dorp Kantar in Bingol, Turkije deed toen ze in haar lip werd gebeten door een slang tijdens het spelen in de achtertuin van haar huis.

Volgens berichten hadden buren een schreeuw gehoord en kwamen ze aanrennen om te zien waar alle commotie over ging, om alleen het tweejarige meisje – alleen geïdentificeerd als “S.E.” – te vinden terwijl ze een slang tussen haar tanden vastklemde, met een bijtvlek op haar onderlip.

Blijkbaar was de beet van de peuter wreed genoeg om het reptiel ernstig te verwonden, waarna de buren binnenkwamen om te controleren of het dood was voordat ze eerste hulp aan het kind verleenden en de hulp van paramedici inriepen.

S.E. werd vervolgens met spoed naar het Bingolg Maternity and Children’s Hospital gebracht, waar ze 24 uur onder observatie werd geplaatst. Gelukkig is het kind sindsdien ook herstellende en haar opgeluchte vader schreef haar veiligheid toe aan goddelijke tussenkomst.

“Allah heeft haar echt beschermd,” zei hij. “Onze buren hebben me verteld dat de slang in de handen van mijn kind was, ze speelde ermee en toen beet ze haar. Toen beet ze de slang terug als reactie.”

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

8 REACTIES
  1. Allah is groot en heeft haar beschermd. Heel erg dapper meisje. Zij gaat het nog ver schoppen in het leven.


    gemodereerd
  2. @Jacko: Niet alle berichten halen de pers! Jij weet toch niet in hoeveel slangen @Debby heeft gebeten? Ik denk veel vandaar haar verwarrende uitspraken.


    gemodereerd
  3. Verhaal wreed of turks humor!, als het een pyhton was of labaria was dan was ze kansloos! God bepaalt lot niet lot is machtiger dan god. Karma in het boedisme en hindoeisme. Of allah of ali iets mee te maken heeft dat weet ik niet! Lot(karma). Veranderen in zout pilaar is ook karma!


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES