maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidTwee ambulanceboten voor ministerie van volksgezondheid in Suriname

Twee ambulanceboten voor ministerie van volksgezondheid in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Het Surinaamse ministerie van Volksgezondheid heeft afgelopen donderdag twee ambulanceboten overhandigd gekregen uit handen van de onderdirecteur van Rudisa, Karan Mangrey. De overdracht deed hij aan de onderdirecteur Administratieve Diensten van het Ministerie, Tanja Sanrochman – Kioe A Sen.

Deze overdracht is deel van de aanschaf van vaartuigen in 2019, waarvan eerder drie ambulanceboten ter beschikking zijn gesteld aan het ministerie in 2020.

Hiermede heeft Rudisa, in afwachting op de algehele betaling, voldaan aan de volledige leveringsplicht, waarvan de levering van deze laatste twee boten door uiteenlopende redenen voornamelijk door de pandemie in Suriname, een tijdje op zich heeft laten wachten.

Mangrey is er van overtuigd dat deze boten optimaal ingezet zullen worden voor hetgeen ze zijn aangeschaft.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Potverdorie, dus dilip sardjoe verdient nog geld met de deals, die onder de paarse criminele corrupte boevenbende olv de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname opa D, zijn gesloten?
  Ik zou ze géén ene SRD geven NA ALLES wat sardjoe heeft “verdiend ” via zijn paarse vrienden…oa de afobakkadamdeal. Bigi foefoermang.


  gemodereerd
 2. Wanneer wordt Rudisa op de operatie tafel gelegd en onder de loep geplaatst !

  Rudisa is een witwasbedrijf !

  Wij willen een clean Suriname !
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 3. Hopelijk worden deze twee niet gestolen. Zet een gps anti-diefstal apparaatje in (verborgen) net als bij een auto. Bij remote activering weet je waar de boot is. Het zend een radio signaal uit. De politie / eigenaar kan het dan tracen.


  gemodereerd
 4. inderdaad rudisa is een onbetrouwbare onderneming , die boten heeft hij betaald met gestolen geld wat hij van ddb heeft gekregen , aanpakken dat bedrijf en laten zinken


  gemodereerd
 5. Over 6 mnd. Om precies te zijn 15 febr.2023 wil ik deze boten zien in welke staat ze verkeren. Is niet bedoeld om anjoemara,s te gaan vangen. Mijn landgenoten kennende.Kan iemand me vertellen hoeveel de 2 de belasting betaler heeft gekost.


  gemodereerd
 6. Heeft iemand zich al durven afvragen, naast alle hoopvolle presentaties, voor wie of wat deze boot werkelijk is aangeschaft, opgetuigd en uiteindelijk wordt overgedragen???
  Zo ja, waar ligt straks de patiënt bij voorkeur geheel droog en met medisch begeleider ernaast…..?


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES