donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieVader betrapt 14-jarige dochter met jongen in huis en lost schot

Vader betrapt 14-jarige dochter met jongen in huis en lost schot

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een man in Suriname, heeft zijn 14-jarige dochter donderdag op klaarlichte dag in gezelschap van een jongen betrapt, in zijn woning te Paramaribo. De man kwam van het werk en zag de jongen in de woning met zijn dochter.

Uit woede pakte de vader een vuurwapen en loste daarmee een schot in de lucht. De jongen vluchtte uit de woning. Van hem is geen spoor meer te bekennen.

De buren verwittigden de politie van Munder bij het horen van een schot in de omgeving. De agenten gingen voor onderzoek ter plaatse.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

10 REACTIES
 1. Dat is ook weer een beetje overdreven, he roepen was waarschijnlijk genoeg geweest. Maar gezien wat er allemaal in Suriname op dit gebied gebeurd kan ik het wel begrijpen.
  Als je zo’n kind op haar 14de alleen laat, kan je er bijna vergif op innemen, dat ze jongens binnenhalen. Laat ze na school naar oma of tante gaan en haal haar op. Erop vertrouwen dat ze zich braaf gedraagt kan je op die leeftijd wel vergeten, je weet nooit wat ze uithalen als je er niet bij bent, zelfs niet als ze op school zitten. Spijbelen is heel gemakkelijk zoals ik uit eigen ervaring weet. En zelfs bij tante en oma weten ze zich nog wel eens aan het toezicht te ontdekken. Het enige wat ik weet dat werkt is rekken en erbij blijven of vastbinden en opsluiten.


  Maak melding

 2. Vind ik niet gek. Hele dag zitten ze op hun cell phone te kijken en krasi tori praten. De vader was net op tijd om erger te voorkomen. Maar hij moet ook een heet woordje met zijn dochter spreken want zij heeft de jongen toegelaten.


  Maak melding

 3. Die dochter is weer bij de les. Dijen bij elkaar houden en met de juiste doelen bezig zijn voor je eigen leven en toekomst, oa
  je eigen pondo omhoog te houden en niet op anderen afhankelijk te zijn.

  Pas daarna mag je pondo uit doen voor broko pondo in het huis van jouw en man.

  De vader heeft een daad gesteld, een tweede kans krijgt noch de fluiter met het geachte lid staat paraat noch de dochter met haar natte poesje in zijn woning.


  Maak melding

 4. Ach, die arme jongen zien ze nooit meer terug. Misschien dat de vader ooit tot de conclusie zal komen dat hij de prins op het witte paard van zijn dochter ter onrechte heeft weggejaagd. Ik praat uit ervaring. Neen, ze hebben nooit op mij geschoten, maar voor minder heb ik de benen genomen. Nu zijn ze tot de ontdekking gekomen dat ik hun dochter best gelukkig had kunnen maken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES