zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Reeds 29 miljoen SRD teruggestort in reçu fraudezaak'

‘Reeds 29 miljoen SRD teruggestort in reçu fraudezaak’

-

De Nationale Carrierebeurs

In de reçu fraudezaak is tot nu toe ongeveer 29 miljoen SRD teruggestort op de rekening van het Ministerie van Financiën. Dat heeft de Unit Public Relations Openbaar Ministerie Suriname vandaag bekend gemaakt.

Het OM meldt ook dat het gerechtelijk vooronderzoek (GVO) reeds gestart is door de rechter-commissaris en dat er getuigen worden gehoord.

Ook bevestigd het OM dat er in deze zaak vandaag nog een aanhouding verricht is door de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

21 REACTIES
 1. Niet alleen stevig aan de ballen en kruis pakken, maar ook stevig knijpen. Als ze schreeuwen, hebben jullie de juiste criminelen te pakken.

  Stevig aanpakken, er moet een daad worden gesteld.


  gemodereerd
 2. Z.E. president Chan, O Lit a faja baka!

  Set Kon, Set Kon, Set Kon

  Chan O Set In, Me Taigi! Tek I eye loekoe.


  gemodereerd
 3. Dis na Kries fu Combemarkt a sakasaka stort terug!!! Zij hadden erover!! 29 miljoen srd op zijn rekening!!


  gemodereerd
 4. Dit is stap 2, wij willen allemaal stap 1 en dat is al die bigi dagoes achter tralies zetten van de eigenaar van Combe markt tot Kuldipsing tot Yokohama want deze personen lijken mij de grote jongens.


  gemodereerd
 5. Het belangerijkste staat er niet. Door wie is het geld teruggestort?? Combemarkt????
  Boevenbende allemaal


  gemodereerd
 6. En nu moet G.Boefie en alle andere gespuis, het geld wat
  ze toegeéigend hebben terug storten. Dang a man sdong
  piking so!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 7. Wel tenminste de helft van de gelden terug in de kas van financieen. De Combe markt en K. en familie was gemakkelijk terug te vinden. De rest zal wel foetsie zijn of er moet beslag op hun eigendommen worden gelegd en geveild.


  gemodereerd
 8. wie heeft die 29 miljoen srd teruggestort , en wij burgers willen weten wie dat is , plaats zijn/haar foto met naam op alle media en we willen dat dit persoon voor jaren de bak ingaat , dit mag niet met een sisser aflopen , dus minister van financiën ook u moet openlijk aangeven wie dat is , en zo zuivert u uw naam die beklad is door die ndp dna leden parmesar , bouva en al die anderen die u in de zeik namen


  gemodereerd
 9. 29 miljoen terug en what about al die grote bedrijven van overwegend hindustaanse ondernemers, die deze gelden op de rekening hebben ontvangen???

  Die ontspringen de dans? A tori dies fromoe jere


  gemodereerd
 10. debby combe markt is ndp he , jij weet het wel , en m&n is nog paarser weet je toch ook , of een van die twee het geld terug gestort heeft horen wij allemaal straks


  gemodereerd
 11. @ Passant
  11 augustus 2022 Bij 18:54
  Niet alleen stevig aan de ballen en kruis pakken, maar ook stevig knijpen. Als ze schreeuwen, hebben jullie de juiste criminelen te pakken.

  Stevig aanpakken, er moet een daad worden gesteld.

  Wat nu als ze geen ballen hebben omdat die opgedroogd zijn?
  Dan kan men knijpen in de balletjes maar veel zal het niet opleveren.


  gemodereerd
 12. Waarschijnlijk is het pony min geweest die dat geld heeft terug gestort.
  Hij heeft nog proberen te onderhandelen,en af te dingen.
  Dat ging zo.
  Pony min =pm.
  Pm: mi go gi ma mi go gi yu tjingso mankere.


  gemodereerd
 13. Alles op z’n tijd. Die paarse boevenbende onder aanvoering van Boefje in DNA willen weten waar al het geld naar toe is. Toen ze zelf aan de macht waren en uiteindelijk het land met 4 miljard schuld achterlieten vroeg en vragen ze zich nog steeds niet af waar die 4 miljard is gebleven of waar het aan is besteed.
  Bouva noemt het verdwijnen van SRD 60 miljoen tijdens deze regering, waarschijnlijk door ambtenaren die zij, de NDP, in het verleden zelf op die plek hebben gezet en waarvan nu inmiddels SRD 29 miljoen terug is gestort een “Mega fraude zaak”.

  Ik ben heel erg nieuwsgierig hoe Melvin Bouva (zie ook wikipedia) onderstaande mistanden tijdens het bewind van de NDP 2010 t/m 2020 waarvan ook hij lid is, die hebben geresulteerd in 4 miljard schuld, zou classificeren?
  – de mistanden rond de besteding van duizelingwekkende gelden bij Carifesta
  – de meer dan SRD 100 miljoen gestolen gelden van de naschoolse opvang
  – de verdwenen gelden bij de Surinaamse Postspaarbank
  – de verdwenen miljoenen bij de Centrale Bank van Suriname


  gemodereerd
 14. De kruimeldieven zijn opgepakt en grote boeven blijven buitenschot. Wanneer gaat het OM de grote jongens die hierbij betrokken zijn oppakken. Of mag dat niet van bepaalde politieke leiders. Het OM lijkt ondergeschikt te zijn aan deze politieke leiders.


  gemodereerd
 15. @Sabaku
  Ben jij ook eentje die tijdens het rijden constant in je achteruitkijkspiegel kijkt en niet ziet wat er voor je gebeurd.
  Wat er tijdens de vorige regering is gebeurd valt absoluut niet goed te praten Maar dit verhaal over de reçu’s stinkt. Dit is toch afgifte van een brevet van onvermogen voor de directie en minister van Financiën.
  Dat er geen motie van wantrouwen tegen minister van Financiën en zijn staf is gericht, gaat nog steeds mijn verstand te boven.

  Moet het Surinaamse volk blij zijn met de terugontvangen van de 29miljoen en aanhouding van enkele laag opgeleide en laag binnen de organisatie werkende mensen.
  Als jij je ogen wil sluiten omdat jij je schaapjes op het droge hebt tot daar aan toe maar heb geen kritiek op degene die ondanks hun goede opleiding en baan niet kunnen rondkomen van hun salaris.
  Kijk wat er heden ten dage gebeurt. Wij leven nu in de VHP/ABOP tijdperk en niet in het verleden.

  Ik ben absoluut geen Boutist maar een diep teleurgestelde VHP’er. Daarvan lopen er tig rond.

  Strê de’f strê wi no sa frede bika Gado de wi fesi man


  gemodereerd
 16. Patcre 13 augustus 2022 Bij 09:37
  Een volk die haar geschiedenis niet kent is gedoemd die te herhalen.
  In een land als Suriname met zo’n kleine bevolking en zo hooggeschoold zoals jij kan je sommige zaken niet voldoende genoeg herhalen. Want blijkbaar hebben jullie hooggeschoolden ook geen oplossing voor de problemen waarin het land verkeerd.
  Kom eens een keer met een gedegen oplossing of laat deze regering rustig aan de taken werken die het zich heeft opgelegd. Het elke keer weer obstructie plegen tegen de regering brengt het land alleen maar verder achteruit. Als de mensen die nu de hele dag op straat hangen een tweede baan zouden zoeken kan er veel lekkerder brood op tafel gezet worden en hebben ze wellicht een hele moeilijke tijd, maar toch ietjes minder te klagen.

  Het Surinaams volkslied beslaat meer dan alleen “Strê de’f strê wi no sa frede bika Gado de wi fesi man”, probeer de rest ook maar eens een keer te begrijpen in plaats van alleen voor je rechten te strijden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES