zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Braziliaanse visser drijvend in ijskast op zee aangetroffen

VIDEO: Braziliaanse visser drijvend in ijskast op zee aangetroffen

-

Does Travel - naar Suriname

Een 43-jarige Braziliaanse visser is gisteren door vissers van een Venezolaanse vissersboot aan de Maritieme politie in Suriname overgedragen, nadat ze hem aan wal brachten bij een aanmeersteiger in Paramaribo.

De man werd drijvend in een ijskast bij de monding van de Surinamerivier en de Atlantische Oceaan aangetroffen.

De redactie verneemt dat de man van Braziliaanse komaf genaamd Ruamildo Rodriquez Maceda, tussen de grens van Brazilië en Frans-Guyana bezig was te vissen, toen de boot waarin hij zat begon te zinken. Hij kon zich redden door in de ijskast plaats te nemen.

Naar verluidt zou hij drie dagen lang op zee hebben gedobberd, totdat hij hulp kreeg (video). De man is inmiddels overgedragen aan de Surinaamse vreemdelingendienst die de zaak verder zal onderzoeken.

Filmpje:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Dus hij was aan het vissen, of was hij visvoer. Gelukkig had hij in zijn bootje een koelkast
  Ik ga niet schrijven dat het een afrekening was, maar het is mogelijk.
  The man from Alacatraz


  gemodereerd
 2. Yes!! God was wel met je!! wees voortaan voorzichtig en wel op voorbereid!! Gado de wi fesimang!!


  gemodereerd
 3. Wat een domme reacties weer hier. Blij dat de man gered is. Wat trouwens ook typisch Surinaams is, een Venezolaanse vissersboot die de Surinaamse territoriale wateren aan het bevissen is en vrijelijk een drenkeling kan overdragen aan de Surinaamse maritieme politie zonder verantwoording te hoeven afleggen. Net zoals de Brazilianen hier goud kunnen delven. En de Chinezen die het land leeg plunderen. Het volk word er niet beter van, alleen een paar mensen in de regering die de vergunningen uitschrijven.


  gemodereerd
 4. andre , die vergunningen waren door jou vriend ddb uitgegeven tussen 2015-2020 , en daarom vissen de venezulanen hier in onze wateren , en daarom mogen de brazilianen gouddelven , en de chinezen mochten van ddb ons amazonebos kappen , die ddb is rijker geworden met die vergunningen te geven dan met de drugshandel , ja alles voor hem zelf en niet voor de bevolking ,want daar heeft hij de schijt aan


  gemodereerd
 5. Deze man heeft een engeltje op zijn schouder. In feite waren zijn dagen al geteld. Hij moet nu gaan zitten en zich afvragen, waar hij dit aan verdiend heeft. Gods wegen zijn ondoorgrondelijk… Amen


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES