woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Sergio Gentle heeft ambitie om president van Suriname te worden'

‘Sergio Gentle heeft ambitie om president van Suriname te worden’

-

Does Travel - naar Suriname

Sergio Gentle heeft zijn toehoorders dinsdagavond op het Bronsplein laten weten hoe het precies zit met functies die hem aangeboden zouden zijn. Hij liet weten dat hij in het verre verleden, voor de verkiezingen, aangeboden heeft om als politie-attaché op te treden.

Hij heeft dat hoofdstuk afgesloten, maar meent dat men dit gebruikt om hem nu in diskrediet te brengen. Gentle geeft verder aan dat hij recent echter niemand om een positie heeft gevraagd, maar wel zelf is benaderd voor diverse posten.

Volgens de hoofdinspecteur van politie werd hem onlangs aangeboden om consul-generaal te worden Dit heeft hij echter afgeslagen, zoals vele andere functies. Het enige dat hij wilde is commissaris van politie worden.

Gentle gaf ook aan dat zijn ambitie in de loop der tijd wel is gegroeid. In een onlangs gehouden gesprek met het staatshoofd gaf hij daarom aan dat hij graag de stoel van de president wil hebben als hem gevraagd wordt welke functie hij ambieert.

Mi ambitie kon moro hey, mie wan a stoeroe” herhaalde Gentle tot grote hilariteit van de toehoorders.

Maisha neus gaf aan dat er uit respect voor het vervolg van de zaak tegen oud-president Desi Bouterse rond de Decembermoorden op vrijdag 29 juli, een pauze wordt ingelast. Maandag gaat men verder met de acties.

Een live video van dinsdagavond:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

30 REACTIES
 1. Laat ze kletsen. Focus op je protest.
  Deze regeringsgasten zijn niet te vertrouwen.


  gemodereerd
 2. gentle ha ha ddb zal je persoonlijk ombrengen , kom niet aan ddb zijn trots , he debby jij steunt toch je liefje ddb , alleen hij ddb wordt president in 2025 toch debby maar als skelet , je kent toch een skelet die in alle middelbare scholen in Nederland aan een kapstok hangen voor anatomie lessen


  gemodereerd
 3. @Debby

  Het is negroïde populisme wat niet te vertrouwen is, elke keer als we in dit land iets beters proberen te maken steekt het zijn lelijke kop op.


  gemodereerd
 4. Red het land en laat dit soort ongeschoolde wispelturige agressieve mensen nooit president worden. Ga terug naar de basis en ken je beperkingen. De ambitie van jouw soort is alleen maar gericht op het plunderen van de rijkdommen in dit land. Luister de rijkdommen zijn niet het bezit van jou en jouw soort. Veelvuldig hoor ik de laatste tijd dat de zwarte de rechtmatige eigenaar is van dit land en dat de import Suris terug moeten keren ( wie gaat uw mond voeden dan?) naar hun land. Over racisme gesproken.
  Nee aub laat een zwarte dit land nooit meer leiden. Vooruitgang wordt direct stilstaan!


  gemodereerd
 5. Debieus, jo paarse heks. Net zoals gentle niks begrijpt en fatsoenlijk uit zijn woorden kan komen, begrijp jij geen snars van wat er wordt bedoeld .
  Lees opnieuw en probeer tenminste commentaar te geven op het verhaal. Alsof je paarse lijders uit ocer en patrijsstraat 28 te vertrouwen zijn. Trouwens, op wat voor brandstof vliegt jouw bezemsteel?


  gemodereerd
 6. Gentle, wacht je kans af, wanneer opa D in zijn kist ligt. Dan kan je je kandidaat stellen in ocer. Maar pak je nummer en sta in de rij. Want je gaat eerst moeten afrekenen met de paarse criminele lijding, zoals abrafoefoermang, bobo parmessar, aloemang en noem nog maar enkele charlatans op…….
  Of ga je een staatsgreep plegen met kwek en kwak en de politiebond?


  gemodereerd
 7. Meen je dat nou echt? Waar gaat dit heen met Suriname? Iedereen wil op die stoel zitten terwijl ze geschikt zijn voor die positie.


  gemodereerd
 8. Dit kan je toch niet serieus nemen, wie is hij dan, heeft verschillende functie afgeslagen (jaja)


  gemodereerd
 9. Sergio Gentle mag zeker ook president van Suriname worden. Echter wel op een democratische wijze.


  gemodereerd
 10. Geef ze een land en een zak geld om het land op te bouwen.Gegarandeerd maken ze een Somalië,Zimbabwe of Haiti van.Dat is hun visie eenmaal.


  gemodereerd
 11. Na de opsluiting van de moordenaar/drugsbaron ,komt hij wel in aanmerking voor positie DRUGSBARON


  gemodereerd
 12. Wat een warme broek met regenwater. Niemand biedt hen aan om consul generaal te worden. De fantast. Met zo een als president kan je Suriname direct opdoeken.


  gemodereerd
 13. Hehehahaheeeyyyy hupsakeey mi bere ai bos.baja. o mi mama deze machtsdronken sukkel is de koers volledig kwijtgeraakt..een bepaalde deel wil absoluut niet dat ht land weer op rails wordt gebracht n drom lusten ze chan wegwerken.
  Alleen chan kn ht tij laten keren maar dat willen de paarse boeven niet en abop is ook zo’n criminele bende.
  Sur verkeerd in zeer troebel water nu.
  Chan moet 1000 militairen hier nr toe halen want 90% vn de suripadvinders na paarse rovers.


  gemodereerd
 14. En dit noemen jullie ‘hart voor suri’,
  nog effe. De mensen hebben jullie door, daarom was er gisteren haast niemand.

  Uitstekende beschrijving in dbs, over deze fake-activisten. Conclusie, eigen belang en absoluut geen ons belang.

  Welke activist heeft het nou over functies tijdens een protest.Jullie zijn grandioos door de mand gevallen.

  Je bent gevraagd, ooh ja. Was dat door friends of family.
  Je hele gezicht lijkt op positie. 😂🤣


  gemodereerd
 15. De protesten worden thans gedomineerd en gekaapt door mensen of groepen met dubbele- of meerdere agenda’s. De oprechte en vaderlandslievende protesteerders worden hierdoor ondergesneeuwd.

  De voedingsbodem is door de regering gecreëerd. Ze hadden het volk beter moeten voorbereiden op de zeer zure appel in plaats van zoete broodjes te bakken. Investeerders stonden in de rij, diaspora kapitaal zou het land binnenstromen, binnen 200 dagen zou het volk verbetering merken enz….

  Wat de oprechte Surinamers ook een doorn in het oog is, zijn de benoemingen van friends and family. Het argument hierbij is: ‘”dat zijn de enige mensen die ik vertrouw en/of ze zijn capabel en gekwalificeerd voor die functie. Hoe kan je van de stemmer, vooral de slim stemmer. vragen om je te vertrouwen en op je te stemmen, terwijl je anderzijds duidelijk maakt dat jij hen niet vertrouwt? Hoe kan je zonder enig integer sollicitatieproces alle Surinaamse intellectuelen en hoogopgeleiden buitenspel zetten door te roepen dat je family and friends de enige capabele kandidaten zijn om een bepaalde functie te vervullen? Dit alles, terwijl je riep dat je nepotisme zou uitbannen. Door de zoete broodjes en je belofte om nepotisme uit te bannen, hebben de slim stemmers jou het vertrouwen gegeven. Velen ervaren jouw arrogantie als een zware belediging en een schoffering. De vorige regering was het toppunt, but two wrongs don’t make one right. Het woord van Surinaamse politici (allen, geen enkele uitgezonderd) is het neerpennen niet waard. Zonde van de inkt en het papier.


  gemodereerd
 16. “Mi ambitie kon moro hey, mie wan a stoeroe” herhaalde Gentle tot grote hilariteit van de toehoorders.

  Whahaha, ik val dus op het laatste stukje…”tot grote hilariteit van de toehoorders.”
  Ik ga dus helemaal stuk, vanaf nu wil ik koning van Zimbabwe worden…
  I mi gado…sani o mit mi.


  gemodereerd
 17. En dus dit soort mensen volgt het volk van Suriname in protest.
  Ronduit belachelijk…


  gemodereerd
 18. Een wijs besluit even een pauze, want de aanhangers van DDB zou dit wel kunnen gebruiken om de zaak te destabiliseren. Even pas op de plaats maken en maandag in grotere getale weer op de weg. En laat geen vertegenwoordigers van politieke partijen toe iets op het podium te zeggen. De ideeën van deze fossielen zijn heel oud.


  gemodereerd
 19. Niet handig om zoiets te zeggen. Hij maakt nu woekerwinsten met vastgoed in de vorm van stichtingen.


  gemodereerd
 20. Een hersenloze die een advies geeft, was kou regering
  van de NDP wel te vertrouwen @ Debby ?? (Stuk verdriet)
  dat je de bent, ben je soms @ Damsco in het verleden ?????
  ”Want je lult net zo dom als hem” .

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 21. Wie zijn hier wel te vertrouwen dan Debby?
  Niemand wat ze zijn allemaal corrupt,
  zo gaat het land gaat ten onder .


  gemodereerd
 22. @debby, denk je dat het na een deze regering het beter zal gaan in het land.
  Kennelijk weet jij iets wat ik niet weet.


  gemodereerd
 23. Niets mis mee als iemand ambitie heeft. Ieder mens heeft vanaf kleins af ambitie, en wil later politieagent, piloot, dokter of president worden. Ronnie Brunswijk wil ook president worden. Melissa had de ambitie om RVC-lid te worden en haar man, de president heeft binnen 24 uren de statuten van Staatsolie gewijzigd.


  gemodereerd
 24. Deze man loopt naast zijn werkschoenen en hij ziet ze vliegen.

  Weg met deze halve zolen uit het politie korps.

  Triest dat ze niet weten hoe het komt dat het financieel, economisch, sociaal in Suriname met de Surinamers niet goed gaat.


  gemodereerd
 25. Consul Generaal narco affairs van B te Bogotá. Blijf dromen in technicolor.


  gemodereerd
 26. Hmmmmmmmmm opmerkelijk, al met al kun je stellen dat het al die tijd om de stoel van de President ging. De armoede in de samenleving was dus bij deze protestmanifestaties van ondergeschikt belang…


  gemodereerd
 27. Het is de vraag of het een eer is om president van Suriname te worden in de wetenschap dat zelfs een man die meerdere moorden op zijn naam heeft staan, president kon worden. Bouterse heeft de trend gezet: iedere onbenul zonder enige kennis van zaken kan president van dit achterlijke land worden. Zorgelijk!


  gemodereerd
 28. Ook ik ben een van de personen, die uit de 500.000 Surinaamse gegadigden, president van Suriname wil worden. Ik heb genoeg kennis en een hart op de juiste plaats, sociaal denkend, slecht in liegen, zeer democratisch en transparant, rechtgeaard, maxi mix (rasloos), etc. kortom: alle ingrediënten om mijn functie als president uitstekend uit te voeren. Ik wil wel een integer team ministers, hard werkende ambtenaren – met nadruk op hardwerkend om Suriname binnen de kortste tijd weer bovenop te helpen. Ik zit met een probleem. Ik heb de Surinaamse Nationaliteit niet. Dus zullen mijn ambities dromen blijven.
  Maar zeker is dat ik een goed president zou zijn en dat jullie de beste president mislopen. Jammer. Dus Kwik (zonder Kwek en Kwak) als jij aan het solliciteren bent, kan ik dat ook. Zijn er ook nog andere gegadigden? Solliciteer!!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES