Brutale rover berooft tas van bejaarde vrouw (70)

4
Politie gearriveerd op locatie

Een 70-jarige vrouw is dinsdagmorgen van haar tas beroofd door een rover op een bromfiets. Dit gebeurde op de hoek gevormd door de Soemaroeba- en de Lastanstraat in Suriname.

Volgens het slachtoffer liep zij over voormelde kruising, toen een bromfietser haar beroofde. Ze werd van achteren aangevallen, waardoor zij de dader niet heeft kunnen zien. Ze heeft ook niet gezien welke richting de verdachte is opgereden.

De buit betreft een rode dames tas inhoudende 600 SRD en andere persoonlijke spullen. Het slachtoffer bleef ongedeerd. De politie van Nieuwe Haven was ter plaatse voor onderzoek. Van de dader ontbreekt nog elk spoor.


4 REACTIES

 1. weer zo’n laffehond , echt voel jij een held om bejaarde van tas te beroven , als je opgepakt wordt moeten ze jouw kelen , waardeloze gast
  gemodereerd

 2. Jammer dat deze bejaarde vrouw niet gewapend was. De vrouw had van mijn part haar wapen mogen legen op deze laffe lage dagoe. En zo glijdt paradijselijk Suriname af naar niveau Haiti.
  Stop Afrikanisering van Suriname!
  gemodereerd

 3. Omatje wees maar blij dat jouw kleren niet gerooft zijn van het lijf afgetrokken alleen berooft van geld opvoeding van kinderen slecht als hun oud worden veranderen in nachtmerries kinderen)tortels. He@wat ga je niet protesteren tegen beleid van de overheid regering in suriname of zit je lekker in het buitenland wortel te schieten. Nou torie is daar faya hoor!
  gemodereerd

 4. De Su straat hebben nog steeds honger, dus opsporen en
  vermalen als hondenvoer deze M@##. Ach ja, als deze
  M@## geluk heeft, loopt hij weer vrij rond dank zij
  Mw: Mr: M.Nibte.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.