Agenten mishandelingszaak in vrijheid gesteld 

4
Politie in Suriname
Politie in Suriname.

De agenten van politie R.B. en I.K., die op donderdag 30 juni in verzekering waren gesteld wegens mishandeling, zijn woensdag bij hun voorgeleiding door de rechter-commissaris in vrijheid gesteld. Het bewijs tegen het duo was miniem en op basis daarvan werden zij op vrije voeten gesteld.

In deze zaak is op dinsdag 21 juni de agent van politie 2e klasse, M.I. ingesloten. Van hem is vooralsnog niet bekend wanneer hij vrij komt.

De wetsdienaren worden ervan verdacht meerdere personen te hebben mishandeld in het district Nickerie. Volgens de aangevers waren zij in verband met een onderzoek ontboden op het politiebureau, waar zij mishandeld zouden zijn door deze politiemannen.

Ze deden naderhand aangifte bij Onderzoek Personeelszaken (OPZ)

In het belang van het onderzoek waren toen alle drie agenten na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. 


4 REACTIES

 1. Riekt naar klasse justitie. Wat voor bewijswillen ze. Lijken?
  gemodereerd

 2. Wat hebben ze volgens de aangevers precies gedaan en hebben de aangevers bewijs zoals foto’s en video’s van eventuele verwondingen, die ze bij de eventuele mishandeling hebben opgelopen? Dat zouden we allemaal.ook willen horen of zien.
  gemodereerd

 3. Waarom zo moeilijk doen, neem ze uit eten en drinken:
  vooral drinken! ”klaar is kees” lekker gedronken, dan gaan we zwemmen! (Alléén voor de daders, wordt het voor eeuwig zwemmen met de vissen.)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. ha ha Jacko echt goed gezegd , want deze klojo’s zullen wel nooit reddingzwemmen geleerd hebben en de piranja zal dat een worst zijn , smullen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.