Op heterdaad betrapte dief verklaart water te gaan drinken

3
Archieffoto politie

De 53-jarige Patrick S., een oud bekende van de politie, is woensdagmorgen door buurtbewoners van de Livornoweg in Suriname op een erf van een ondernemer aangehouden.

Een alerte buurman ontdekte deze verdachte die morgen op het erf van zijn buurman. Hij blijft af en toe thuis vanwege het feit dat er vaker in de buurt wordt ingebroken. De buurman belde de benadeelde op en stelde hem op de hoogte, die op zijn beurt naar buiten kwam. Intussen verzamelden de buurtbewoners zich en begaven zich naar het adres, waar de verdachte bezig was in een vrachtwagen in te breken.

Bijna de hele buurt was ter plaatse, waardoor de verdachte geen kans zag weg te vluchten. De buren hebben de man eerst afgetuigd en hem daarna overgedragen aan de politie van Latour. Bij de aanhouding verklaarde de verdachte, dat hij water was gaan drinken. “Mi beng go dringi watra”.

De ondernemer is na de aanhouding de camerabeelden nagegaan en kwam tot de ontdekking, dat dezelfde verdachte vorige maand een gascilinder van zijn woning heeft weggenomen. Ten aanzien van dit feit verklaarde de verdachte: “A no mi”. Patrick beweerde, dat hij zich niet op de beelden herkend.

Deze verdachte is vaker door de politie aangehouden en in verzekering gesteld wegens gepleegde diefstallen en inbraken. Hij is woensdag na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.


3 REACTIES

 1. Ach ach zielig man, geeft die man toch een glaasje Virodan,
  hij had heel veel dorst! Juist ”doe goed en ziet niet om” want
  hij zou het heel leuk gevonden hebben om wat te kunnen
  drinken!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Nu hij niets heeft kunnen meenemen en bovendien is afgetuigd door de buurtbèwoners is het slechts een kwestie van tijd dat de politie hem na een ernstige waarschuwing laat gaan of dat Nibte hem vrijpleit.
  gemodereerd

 3. Aangezien justitie en politie geen behoorlijke juridische wapen hebben,kunnen ze voor deze draaideur -en veelplegers een soort punten systeem creeren dat als ze iedere keer weer gepakt worden dat ze dan langer de bak in gaan.bv. de rijbewijzen systeem ;na zoveel overtredingen dat je weer examen moet doen..Tja ben bang dat het toch niet wordt want de DNA leden zijn zelf bang dat ze ook daaronder moeten ondergaan.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.