Vermoedelijk dronken DNV’er veroorzaakt zware aanrijding met dienstvoertuig

8
DNV'er vermoedelijk onder invloed veroorzaakt zware aanrijding met dienstvoertuig

Een lid van het Directoraat Nationale Veiligheid in Suriname (DNV) heeft vrijdag rond 18.00u een zware aanrijding veroorzaakt aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van de Shri Hanumanschool.

De man die tevens militair is, bestuurde een Ssangyong Musso pick-up en reed volgens bevindingen en waarneming van de politie vermoedelijk onder invloed van alcohol. Hij weigerde mee te werken aan het onderzoek.

Volgens getuigen reed de bestuurder van de Musso roekeloos over de weg. Ter hoogte van de Welgedacht A-weg haalde hij een aantal auto’s links in, door op het rijwielpad te rijden. Hij voegde daarna weer in op de rijbaan maar belandde op de rijhelft van de tegenliggers.

Op de rijbaan van de tegenliggers rijd hij een stuk door. Ter hoogte van de Shri Hanumanschool week een aankomende tegenligger uit om een frontale botsing te voorkomen. Desondanks kwam de pick-up tegen de rechterzijde van de tegenligger aan met als gevolg de aanrijding.

De benadeelde bestuurder raakte door de klap zwaargewond. Hij werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Omdat het om een militair gaat is het verdere onderzoek overgedragen aan de Surinaamse Militaire Politie (MP)


8 REACTIES

 1. Een Denver ook nitair die weigert te mee te werken aan een onderzoek naar dronkenschap en kennelijk dronken is.. Drie redenen tot ontslagl
  gemodereerd

 2. Ontslaan en schade laten betalen. Dat zal ze leren om beter om te gaan met publiek eigendom. Dit is de dwang tot mentaliteitsverandering. Op deze manier kan een land niet vooruitgaan.
  gemodereerd

 3. Surinamers … een verschrikkelijk ongedisciplineerd zooitje! Een van de redenen waarom dit land nog steeds geen ontwikkeling kent.
  gemodereerd

 4. Biezen pakken en wegwezen en tevens, de schade laten betalen!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. dit komt sowieso in de doofpot. Want dit soort mensen denken altijd dat ze boven recht en wet zijn.
  gemodereerd

 6. man man man , hebben ze nog steeds niet die rotte paarse appels uit het leger verwijderd , ja dan krijg je dit , opruimen die rotte paarse appels
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.