Vrouw in ziekenhuis na ruzie met haar man over een telefoon

5
Spoedeisende Hulp AZ
Archieffoto - Spoedeisende Hulp AZ

De politie in Suriname heeft maandag de 51-jarige Glenn D. aangehouden en in verzekering gesteld. Dit nadat hij zijn vrouw zwaar lichamelijk letsel had toegebracht. Dit geval deed zich in de ochtend aan de Frederik Derbystraat voor.

Volgens verklaring van de verdachte ging het per ongeluk, toen hij ruzie met zijn vrouw kreeg over een telefoon. De vrouw belette hem de toegang tot de slaapkamer, waarna de man haar probeerde weg te krijgen. Zij hield de man van achteren vast. Daarbij is de vrouw, naar zeggen van Glenn, ongelukkigerwijs komen te vallen.

Ze kon daarna haar armen en benen niet meer bewegen. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht, waar zij ter observatie is opgenomen. De politie van Centrum was ter plaatse voor onderzoek. De man werd aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.


5 REACTIES

 1. Maar waarom werd Glenn de toegang tot de slaapkamer belet? Is het omdat Sjaak zich in de klerenkast had verschanst?
  Baja, er gebeuren dinges in Su hor.
  gemodereerd

 2. ien a kondre dies mensenrechten e worde vertrapt tap hoog niveau…. alla voornaam e kong fu sjie.. na nieuws korantie wan skrief so? ga belangrijkere dingen zoeken hor.
  gemodereerd

 3. glenn jij zit paarse fabeltjes te vertellen , klojo , jou moeten ze kort en klein slaan , heeft die telefoon dan zo veel waarde voor jou , of staat erop die telefoon iets wat je vrouw niet mag zien , glenn je kan het ook kunnen uitpraten , maar jij stoere bink moet zo nodig geweld gebruiken , waardeloze zak dat jij bent
  gemodereerd

 4. Van wie was de telefoon. Waarom elkaar de telefoon niet gunnen, wat is het verhaal eigenlijk.
  Had Glenn appjes van vrouwen op de telefoon waar zijn partner niet blij om was of omgekeerd, had de vrouw appjes voor haar partner verborgen.
  Ik zou zeggen, doe lekker je best en sla elkaar de hersens in, of je kan ervoor kiezen gewoon weg te gaan en nooit meer terug te komen. Een telefoon, in hemelsnaam zeg, het moet niet gekker worden☹
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.