vrijdag, april 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMitchel slaat klant met kruk op hoofd in bettingshop

Mitchel slaat klant met kruk op hoofd in bettingshop

-

Does Travel - naar Suriname

In een bettingshop in Suriname, is afgelopen zondagmiddag omstreeks 15.30u een vechtpartij uitgebroken. Daarbij heeft de 28-jarige Mitchel een andere klant met een kruk op het hoofd geslagen.

De verdachte Mitchel A., wenste in de shop te gokken, maar de computer (pc) bleek bezet te zijn. Hij vroeg de klant achter de pc of hij klaar was. Deze gebruikte naar zeggen van de verdachte de woorden ‘ju djuka‘, hetgeen niet in goede aarde bij de verdachte viel.

Er ontstond een woordenwisseling, waarbij Mitchel zich op een gegeven moment bewapende met een zware kruk. Daarmee sloeg hij op het hoofd van de ander, die hevig begon te bloeden. Dit alles is vastgelegd met de beveiligingscamera van de bettingshop. Een andere klant heeft de verdachte weten tegen te houden.

Mitchel moet naar verluidt een oud bekende van de politie zijn, die niet lang terug in vrijheid is gesteld. Hij werd gisteren door Regio Bijstandsteam Midden in samenwerking met recherche regio Midden aangehouden en overgedragen aan politie Santodorp.

Na afstemming is de verdachte in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Kijken jullie goed naar de mensen die in de bettingshop hun geld vergokken. Goed kijken en oordeel. Suriname is voorgoed verloren. Wie weg kan VLUCHT!!!!. Heb ik 42 jaar geleden gedaan en nog nooit een dag spijt gehad.

    PS: En vlucht vooral niet met SLM want dan kom je niet verder dan Zanderij.


    gemodereerd
  2. Frappant wie er allemaal op de foto staan. Ordening in de bettingsector dringend gewenst. De verslaving beweegt zich in stijgende lijn.


    gemodereerd
  3. Het slachtoffer is duidelijk in de fout gegaan, kon hij niet zien dat de
    man (dader) een blanke is ??? Deze soort figuren moeten ze bij de eerste
    strafbare feit die ze plegen, al metéén moeten vergiftigen !! Want zoals we kunnen
    zien, vallen ze weer in de herhaling.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  4. Tja .. Als je racistisch bent, moet je de consequentie kunnen dragen. Niet iedereen is gedien van zulke stomme opmerkingen


    gemodereerd
  5. Ter aanvulling: hij staat zo mooi met de kruk boven zijn kop, lekker om zijn borst finaal
    in de prak te trappen!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  6. gokken en drugs maken de mensen tot moordmachines , alle gokhallen en casino’s per direct sluiten , en wie zit te gokken dan , zijn mensen met geld he of met gestolen geld , en de Surinamers zijn arm , alles is duurder geworden en nog gaan ze gokken , zal wel aanhangers zijn van de vorige dieven regering


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES