dinsdag, februari 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieInzittende dood nadat auto tegen brug knalt; vermoedelijke bestuurder zonder rijbewijs vast

Inzittende dood nadat auto tegen brug knalt; vermoedelijke bestuurder zonder rijbewijs vast

-

Does Travel & Cadushi Tours

Bij het verkeersongeval dat in de middag van donderdag 9 juni op de Oost-Westverbinding plaatsvond, heeft de 59-jarige Armand Cotin het leven gelaten. Hij zat samen met de 45-jarige Bertony C. in een auto die tegen de leuning van een brug knalde, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Volgens omstanders moet Bertony de vermoedelijke bestuurder van de auto zijn geweest. Bertony die niet in het bezit is van een rijbewijs ontkent het voertuig te hebben bestuurd. Hij is na medische behandeling ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het O.M. is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

De politie van het bureau Richelieu kreeg omstreeks 13.51 uur van die dag de melding dat op de Oost-West verbinding ter hoogte van de Oleanekreek een auto tegen de leuning van de brug was opgereden en dat er sprake was van zware persoonlijke ongelukken.

Man dood bij verkeersongeval Oost-Westverbinding
Ingezonden beelden van voorbijganger.

Daar aangekomen vertoonde Armand geen teken van leven meer. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. Een andere manspersoon, Bertony C. (45) heeft letsels opgelopen en moest medisch worden behandeld.

Volgens het voorlopige onderzoek gaat het om een eenzijdige verkeersongeval, waarbij Armand en Bertony met het voertuig waarin zij gezeten waren, tegen de linker brugleuning zijn opgereden. Het tweetal reed over voornoemde weg, komende vanuit de richting van Tamanredjo, gaande richting Canawapibo.

Het vermoeden bestaat dat de bestuurder ter hoogte van km 24 door tot nog toe onbekende reden de controle over de besturing van het voertuig moet hebben verloren. Daarbij botste het voertuig tegen de ijzeren leuning van de brug met voor Armand het noodlottige gevolg. De twee slachtoffers waren voor de komst van de politie reeds uit de auto gehaald.

In opdracht van het Openbaar Ministerie (O.M.) is het ontzielde lichaam van Armand ter obductie in beslag genomen. De materiële schade van het voertuig is aanzienlijk en is door de politie in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

4 REACTIES
 1. Ik wens niemand de dood toe, maar had liever dat deze klootzak dood
  was, en niet de passagier!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. De huidige Orleanekreek heette vroeger de Hoer Helena Kreek.
  Geen gezeur . Met een DNA onderzoek kan een achterhalen wie achter het stuur zat.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES