dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVermist 14-jarig meisje samen met jongeman (21) in pension aangetroffen

Vermist 14-jarig meisje samen met jongeman (21) in pension aangetroffen

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van Nickerie heeft woensdag het 14-jarig vermist meisje Tanisha in een oud pension samen met de 21-jarige Calvin T., aangetroffen. Calvin werd door de politie terstond aangehouden en overgebracht naar het politiebureau ter voorgeleiding. Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Dit bevestigt de politie van Nickerie tegenover Waterkant.Net.

Volgens de politie is er vanaf het prille begin een onderzoek gestart, nadat er aangifte is gedaan van vermissing. De verdachte was bekend bij de grootouders van het meisje. Hij werkte als bouwvakker, zegt de politie. Ook is het bij de politie bekend, dat het kind vaker van huis is weggelopen en dat ze na twee dagen weer thuis kwam.

Nadat het kind drie weken niet thuis kwam, werd weer aangifte van vermissing gedaan. Na bekomen informatie te hebben uitgewerkt werd het duo in het rijstdistrict in een pension aangetroffen.

Chenny, de moeder van Tanisha, zegt dat de oma vaker aangifte van vermissing heeft gedaan, omdat Tanisha bij haar haar grootouders woont. Zij werd steeds door de politie belachelijk gemaakt, waardoor de familie de politie nimmer meldde dat het kind naar huis terugkeerde.

De grootmoeder, die de situatie al beu was stapte woensdag 8 juni naar de media om aandacht van dit probleem aan te kaarten. Opvallend in deze is, dat de politie dezelfde dag de verdachte en het meisje wel heeft kunnen opsporen zegt de moeder.

Tanisha is weer bij haar grootouders ondergebracht. Ze zit in de 6e klas van OS 1. De moeder weet geen raad meer met haar dochter en zij maakt dit voor het eerst mee. De vader van de 21-jarige heeft naar zeggen van de grootouders, gedreigd hun huis in brand te steken. De grootouders overwegen aangifte te doen tegen de bedreiging.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

24 REACTIES
 1. Een bigi loka van 14 jaar in de 6e klas lagere school betekent maatschappelijk gezien niet veel te verwachten.


  gemodereerd
 2. Maar als de politie op zo een manier omgaat met aangifte dan kunnen ze stoppen met werken.
  Beginnen jullie Tanisha alvast te leten dat ze geen make up mag zetten. Ik hoop dat deze 21 jarige de bak in gaat samen met zijn vader.


  gemodereerd
 3. Kras10tje, tot de hoogste graad. A rehabilitatie o de wan hebi wan. Jepi no deh moro.

  Na pori lope so uit de hand. Ze gaat t zwaar hbbn als ze echt volwassen wordt


  gemodereerd
 4. Ze is nu 14. over 10 jaar heeft ze 10 kinderen van 10 verschillende mannen die opgroeien zonder normen en waarden. Suriname wat is met je gebeurd. Waar zijn de mooie jaren van mijn jeugd tussen 1970 en 1975. Toen mijn ouders, mijn buren, onze familie op elkaar lette en ons normen en waarden bijbracht. Eventueel met een bakka ede mep.


  gemodereerd
 5. beide families sporen niet , en van dat meisje van 14 en die jongen van 21 komt niets terecht , de samenleving moet hen in de gaten houden , ze komen straks in de criminaliteit en dan wordt het kwaad nog erger


  gemodereerd
 6. Dit meisje is een kleine motjo, tegen haar 25e zal ze al 7 of 8 kinderen hebben…
  Lijkt wel Brazilië…


  gemodereerd
 7. Dat deze “puber” niet door de moeder maar door de grootmoeder wordt grootgebracht vertelt genoeg over de huiselijke situatie en de opvoeding die er wordt gegeven.
  Arm kind‼️


  gemodereerd
 8. Ai na miiiii
  Denkt u dat ze de leeftijd van 18 jaar zal halen? Zou haar naar een tehuis sturen of opvoedkamp. Zo onbeschoft is ze, ze luistert niet naar moeder, opa en oma.


  gemodereerd
 9. Id verplichten, bij het betreden van zulke gelegenheden.
  En flinke boetes uitdelen bij overtreding.

  Meisje, alle mensen die je uitlachen. PROVE THEM WRONG.
  Niemand weet waarom je nog op de lagere school zit. Je bent nog jong, maak wat van je leven.
  Die lummel van 21 jaar, die haar heeft meegenomen, daar heeft niemand het over. Ik hoop dat ze hem aanhouden zodat hij zijn fouten kan overdenken.


  gemodereerd
 10. Wat een walgelijke reacties worden hier geuit tav een 14 jarige..bah bah. Ik hoop dat jullie kinderen/ kleinkinderen perfect zijn. Karma is gelukkig tijd dichtbij, en mist nooit. Familie sterkte en ik hoop en bid dat jullie hier samen uit zullen komen.


  gemodereerd
 11. Het meisje van 14 jaar oud, het slachtoffer is een kind met beperkte verstandelijke vermogens. Dit soort kinderen worden makkelijk het slachtoffer van mannen omdat zij makkelijk te manipuleren zijn. Mijn inziens heeft ook de verdachte een verstandelijke beperking. Een jong measles van 14 jaar oud kan je niet zomaar onttrekken aan het toezicht van de ouders/verzorgers. Er zou bij hem een lampje moeten gaan branden dat er gedonder op de loer ligt.


  gemodereerd
 12. 14 jaar en in de 6de klas, dus 2X blijven “zitten”. Het “liggen” gaat makkelijker. Iemand dreigt je huis in brand te zullen steken en je “overweegt” om aangifte te doen. Achterlijk!!!


  gemodereerd
 13. Kwakoe van Helena Christina, durf te wedden dat jij op je 14e niet hoger ben gekomen… Zo DOM is je reactie!!!


  gemodereerd
 14. Glenn D.
  Ik ben tot en met de AMS altijd een van de beste leerlingen van de klas geweest. Ik houd van hoge cijfers halen, waardoor het moeilijk voor mij was om vrienden te maken. En voor alle duidelijkheid: op mijn 10e jaar haalde ik mijn GLO (heette het vroeger) diploma. Ik heb dus op school ook met bigi loka’s gezeten. En natuurlijk heb ik al mijn getuigschriften en diploma’s bewaard. Ik heb altijd mijn kunnen aan de witte Nederlanders tot vervelends toe moeten bewijzen, dus ben ik bereid om dit bewijs ook aan jouw te leveren. Ik zal maar niet vertellen wat mijn hoogste opleiding is, maar mijn kinderen vinden dat ik een afwijking in rekenen heb. En nu jij!!!


  gemodereerd
 15. De politie heeft deze mismaakte jongeman aangehouden. Dan neem ik aan dat het nu een zaak is van de officier van justtie om verder de ballen strak te trekken……….


  gemodereerd
 16. @Sayit: wie weet, het kan alle kanten opwaaien. Wie weet wordt ze vroeg moeder, en de kind een olympisch ster. We weten nooit waarom de dingen gaan zoals ze gaan. Wat nu telt, is dat ze beter weet, maar zo verwend is, dat ze niet verder kan kijken. Er is ook niemand die tot haar doordringt. Mi denki a ab wan lichte beperking, waardoor ze lichtzinnig, is, en geen gevaar ziet. A no sma pot san gin eng, zoals die dommies vaak zeggen.

  Nederland is ook het land van pedo’s, net als Su. Alleen in Su doet men (zogenaamd, maar toch openlijk) stiekem, en de hele familie werkt mee. Vooral ef wan tjin moni e go de ronde.

  Mijn blauwe uniform tijd, nieuwe klasgenootjes: blijkt 1 gewoon met een vader van een klasgenoot vd basis school te gaan. Die vrouw van die man wilde haar zelf adopteren, zodat ze bij hun kwam wonen.
  Hard werkende mensen hoor. Die meneer werkte bij telesur. Zijn dochter is vandaag de dag een bigi bigi rechter in Su. Enigste in dr soort.

  Surinaamse volleybalster: hebberig gi moni, laat 1 of andere boesnengre met geld in dr huis, want hij gaat dochter, toen 15 jaar. Tot de dag van vandaag, a meisje no 💯 moro. A meisje na wan vrouw foe 40+ no. Am teki spoiti ala moeng, foe a tang boeng.

  Dus no klets, den viespeuk ben de in Sranan langa teng. En dan hebben we het niet over die smeerpijpen, die hele dagen langs bori skori rijden, als ze op vakantie in Su zijn.

  Dingen meegemaakt, mi lai anga span Tories🤭


  gemodereerd
 17. Ik denk, dat ik maar eens drie of vier tekstjes ga opstellen, die ik steeds weer kan plakken. Het is elke dag hetzelfde.


  gemodereerd
 18. robg heeft zich bekeerd , hij geeft de regering niet de schuld , of komt dat straks nog


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES