woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDoorstart project Buurtmanagement moet politie dichterbij gemeenschap brengen

Doorstart project Buurtmanagement moet politie dichterbij gemeenschap brengen

-

Does Travel - naar Suriname

Met de overdracht van een dienstvoertuig (foto) aan de landelijke coördinator Buurtmanagement, de Inspecteur van politie 3e klasse Henry Kia is er een officiële aanvang gemaakt met de doorstart van het project Buurtmanagement.

De korpsleiding wilt met dit project de politie dichterbij de gemeenschap brengen. Het gaat hier om een politiemethodiek. Daarbij zal er aansturing worden gegeven voor een structurele samenwerking met personen, instituten en NOG’s uit de desbetreffende buurten en waar nodig met partners daar buiten. Dit alles zal geschieden door te houden activiteiten ter bevordering van de veiligheid door leefbaarheid.

De politie wilt hierbij rolmodellen identificeren ter bevordering van het rechtmatig gedrag onder vooral de jongeren. De heer Henry Kia verwacht de volle medewerking vanuit de samenleving, aangezien een ieder baat heeft aan een gezonde woonomgeving”.

In het ressort Pontbuiten zijn er nog zichtbare projecten die de landelijke coördinator samen met onder andere de buurtbewoners, Stichtingen, schoolleiders, volksvertegenwoordigers, de bestuurders en de overheid zal uitvoeren.

“Een gezamenlijke aanpak van dit project, wordt een groot succes”, aldus het KPS.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. “De politie wilt hierbij rolmodellen identificeren ter bevordering van het rechtmatig gedrag onder vooral de jongeren. De heer Henry Kia verwacht de volle medewerking vanuit de samenleving, aangezien een ieder baat heeft aan een gezonde woonomgeving”. Ze kunnen beter de ouders herscholen…sommige kinderen krijgen alleen voeding maar geen opvoeding. Tegenwoordig als je kinderen aanspreekt op hun aso gedrag, komen de ouders op he dak. Een goeder rolmodel begint thuis bij pa en ma!


    gemodereerd
  2. Sang, Amsterdam Mercator buurt aanpak, 10 jaar terug.

    Neem niet zomaar een aanpak over ve ander land, zorg dat zo’n aanpak past bij de gemeenschap waar het omgaat.

    A no’f kon val sma lastig bij het minste of geringste. Het is meer om je te laten zien id buurt, zodat men weet wie je bent, en je bij vragen direct benaderbaar bnt, en vice versa


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES