maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVijf gewonden bij zware aanrijding op Oost-Westverbinding

Vijf gewonden bij zware aanrijding op Oost-Westverbinding

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een zware aanrijding zaterdagmiddag tussen twee voertuigen op de Oost-Westverbinding in Suriname zijn vijf personen gewond geraakt. De auto’s, een Toyota Voxy busje en een Isuzu pick-up, raakten daarbij zwaar beschadigd.

Beide voertuigen reden in de tegengestelde rijrichting. De bestuurder van de zwart gelakte Toyota Voxy kwam vanuit Stolkertsijver en reed richting Moengo. Nabij de bocht van Perica verloor hij de controle over het stuur en kwam op de rijhelft van de tegemoetkomende pick-up terecht, met de aanrijding als gevolg.

De politie van Moengo, die na de melding ter plaatse arriveerde trof in totaal vijf slachtoffers aan, van wie drie zwaargewond. Zij werden allemaal per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp vervoerd.

Ook de Surinaamse brandweer moest uitrukken om de slachtoffers, die als gevolg van de aanrijding bekneld raakten uit het busje te bevrijden.

Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig rijbewijs. Uit het onderzoek is niet gebleken, dat zij onder invloed van alcohol of drugs verkeerden. Het onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding is nog gaande. Politie Moengo is belast met het onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. door het roekeloos rijden van die gasten hebben we elke dag hier in Suriname aanrijdingen en vaak zijn er doden te betreuren


    gemodereerd
  2. Telkens verliezen auto bestuurders in su controle bij besturen van hun auto, wat is er aan de hand? Hoe komen ze aan hun rijbewijs?


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES