zondag, december 3, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieMeisje (12) overleden nadat voertuig in kanaal terecht komt

Meisje (12) overleden nadat voertuig in kanaal terecht komt

-

Does Travel & Cadushi Tours

Bij een eenzijdig verkeersongeval in Suriname, is zaterdagmiddag een meisje van 12 jaar om het leven gekomen. Het ongeval gebeurde aan de Walther Hewittstraat in Nickerie.

De bestuurder van een voertuig verloor de controle over het stuur, waarna de auto ondersteboven in het kanaal langs de weg terecht kwam. Er zaten vijf personen in het voertuig. Allen werden uit het water gehaald.

Een familielid vertelt aan de redactie van Waterkant.Net dat een meisje van 12 jaar het leven gelaten zou hebben in het ziekenhuis. Een ander meisje van 13 ligt in kritieke toestand aan de beademing in het ziekenhuis.

De bestuurder zou verklaard hebben dat hij voor een tegenligger moest uitwijken. De politie van Nieuw-Nickerie is belast met het onderzoek.

De foto hierboven is door ons geknipt uit onderstaand filmpje dat online staat:

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

8 REACTIES
 1. heel triest , dat een meisje van 12 is overleden , we wachten het politierapport af om er verder op te reageren
  gemodereerd

 2. RIJBEWIJS INTREKKEN. SOWIESO HIJ LIEGT. ALS EEN GOED VERSTAND PERSOON HAD HIJ LANGZAMER KUNNEN RIJDEN, WANT HIJ ZIET DIE VOETGANGER OF HEBBEN WIJ TE MAKEN MET STEVIE WONDER ACHTER HET STUUR.
  gemodereerd

 3. Bestuurder reedt te hard. Heel erg triest. Ik hoop dat die van 13 jaar het haalt en dat ze begeleiding krijgt
  Dat is zoek in Su.
  Sterkte aan de families
  gemodereerd

 4. Wat een commotie inplaats dat degene die geen hulp bieden ruimte vrijlaten maar de drang naar nieuwsgierigheid is groter dan een mensenleven.
  gemodereerd

 5. het was mijn nichtje, ik ben er kapot van, het doet wat met je en als je haar zo ziet liggen en haar ziet gereanimeerd word, huilend heb ik er naar gekeken, DIE BESTUURDER MOEST DAT ZIJN!!!!!! Ze was het aller liefste meisje waar iedereen van hield, en dan iemand die veel te hard rijd neem dat gewoon van ons allen af! schandalig!!!! het maakt me boos, ze verdient dit niet, ze verdient veel beter!!!! R.I.P fly high!! daarboven zullen ze je goed behandelen \, we denken elke dag elke minuut elke seconden aan je! xx
  gemodereerd

 6. Het lijkt te hebben geregend. Zal het aan het gebruik van📱tijdens het rijden hebben gelegen? Ik denk van wel.

  Zo niet reed de bestuurder wel behoorlijk hard. Ben benieuwd als men hun stoelriem om had? Soms kan het levensreddend zijn, en een andere keer is het mede veroorzaker vd tragedie

  Jammer van dat jonge mensenleven
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES