woensdag, februari 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAuto rijdt EBS-mast kapot en vat vlam

Auto rijdt EBS-mast kapot en vat vlam

-

Does Travel & Cadushi Tours

Deze Toyota Mark II heeft vanmorgen rond 07.50 uur een mast van de NV Energie Bedrijven Suriname kapotgereden op de hoek van de Oude- en Nieuwe Charlesburgweg.

Het voertuig is na het ongeval in brand gevlogen, maar buurtbewoners hebben het vuur snel kunnen doven door emmers water te gooien.

Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. Over de oorzaak is nog niets bekend. De politie is ter plaatse bezig met het onderzoek.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

5 REACTIES
 1. de oorzaak is hard rijden/ roekeloos rijgedrag. Weet je hoeveel kinderen er normaal op dat moment daar lopen om naar school te gaan?? Vraag me af wie schade van de mast gaat betalen.
  dat de auto zwaar beschadigd en in brand is gevlogen interesseert ons niet. Nu mag de bestuurder zicht lekker met zijn/ haar lijn 11 verplaatsen. bengt hij tenminste niemand in gevaar.


  gemodereerd
 2. Het wordt tijd dat ze al die roekeloze automobilisten eens de rekening presenteren ipv dat de stroom gebruikers dat betalen via de rekening. Gezien alle masten die er elke week worden uitgereden moet dat tot een flinke prijsverlaging kunnen leiden.


  gemodereerd
 3. Domme autobestuurder en een geile auto merk freak, weer aan het woord! Automerk kan wat mij betreft, aan mijn reet roesten (eikeltje)

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES