woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMedewerker bettingshop en vriend innen en verdelen gewonnen geld van klant

Medewerker bettingshop en vriend innen en verdelen gewonnen geld van klant

-

Does Travel - naar Suriname

De 22-jarige bettingshop medewerker D.M., heeft donderdag samen zijn 29-jarige vriend S.V. gewonnen geld van een klant geïnd waarna het bedrag onderling werd verdeeld. 

De gokkende klant won 3.600 SRD. Hij  maakte op dat moment een foto van de barcode en verliet de plaats. Hij kon het geld niet bij die shop innen. Volgens hem kon hij de gang van het spel verder op zijn telefoon volgen. 

Opeens merkte hij dat het gewonnen geld intussen was geïnd. Hij stapte wederom naar de shop en confronteerde een medewerker hiermee. De politie van Santodorp werd hierover gewaarschuwd, die op haar beurt de verdachte D.M. opspoorde. De tweede verdachte die het geld was gaan cashen, is ook aangehouden. 

De benadeelde eiste zijn geld terug maar wenste geen strafrechtelijk vervolging. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie werden beide verdachten met een berisping heengezonden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Waarom Boefdraad zo lang ondergedoken zit, is mij niet duideliik. Het is volgens mij niet prettig om zo lang te moeten onderduiken en als hij het door hem gestolen geld teruggeeft aan de Surinaamse staat, is de kans heel groot dat ook hij met een ernstige berisping wordt heengezonden.


    gemodereerd
  2. Stelen is niet goed, maar je broodheer bestelen is helemaal van
    de boze.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  3. klant is toch koning , maar bij bettingshop niet , waarom wordt gokken niet verboden , hoe komen die nietsnutters aan geld om te gokken , ze hebben geen geld om te vreten maar wel om te gokken en in een auto te rijden


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES