Politievrouw betrapt politieman met buitenvrouw in huis

9

De politie van Flora kreeg woensdagavond een melding van een mishandeling op een adres in het ressort. De wetsdienaren gingen op onderzoek uit en troffen hun collega, een agent van het Korps Politie Suriname aan.

De politieman verklaarde dat zijn vrouw die ook politieambtenaar is, hem in de woning op heterdaad heeft betrapt met een andere vrouw.

Er ontstond een heftige woordenwisseling tussen het drietal, die uitgemond is in een vechtpartij. Buurtbewoners hoorden lawaai en alarmeerden de politie.

Voor aankomst van de wetsdienaren hadden beide vrouwen de plaats verlaten. Het onderzoek duurt voort.

9 REACTIES

 1. Hoe kon deze man politie agent worden? Ik neem aan dat je geen professor hoeft te zijn, maar je moet toch op z’n minst een gezond verstand hebben om tot het korps toegelaten te worden, of vergis ik mij?
  gemodereerd

 2. Cheater and cheatawari waarom thuis ????Heb uk jullie dat geleerd kps.Morjo left en tight .
  gemodereerd

 3. Waar is het respect naar en tussen echtelieden gebleven? Vreemd gaan in de echtelijke woning is onkan!
  Ik moet aan die poKoe Nelis denken want ik zou die schoft met zn laatste onderbroek eruit zetten.
  Zo is er het verhaal van de (nu overleden)tv presentatrice Tinneke Verburg die haar man (sportverslaggever) ook betrapte. Ze zette hem eruit en knipte alle knopen en ritsen uit zijn kleding . Toen hij zijn spullen kwam ophalen was haar reactie JE NAAIT TOCH ZO GRAAG? nU KAN JE NAAR HARTELUST JE GANG GAAN
  gemodereerd

 4. Die andere dans beter en, heeft zeker een betere zwembad ????

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Kijk, dit is nu de kern van het probleem van Suriname. Zij , die ons het goede voorbeeld zouden moeten geven, geven ons juist de slechte voorbeelden. Anders gezegd: Suriname heeft slechte voorbeeldfiguren. Een troost. Dit probleem is niet van nu, maar dateert uit de tijd van de slavernij toen de witte overheersers ons de slechte voorbeelden hebben aangeleerd. Weet je wat mijn probleem is: Mijn ouderen hebben mij altijd geleerd hoe goed, knap en slim de witten zijn, maar naarmate ik een diepere duik neem in de geschiedenis van Suriname kom ik meer van het tegenovergestelde tegen.
  gemodereerd

 6. De politie, komt voor de politie, omdat de politie zich heeft misdragen?

  Helder en snel media? Me plata djaso.
  gemodereerd

 7. Het is toch een ka met die buitenvrouwen.
  Een gezin stichten met een eigen man kunnen ze niet, daarom pieren ze hun pxlx voor een man die al een gezin heeft. deze mannen zijn slim, ze dumpen hun rotzooi bij de buitenvrouw en geven ze wat centjes en daarna bek dicht
  Steeds word de man zwart gemaakt maar de buitenvrouw die huwlijken stuk maakt die kinderen die in het huwlijk geboren zijn zo veel pijn bezorgen daar hoor en lees je niets van.
  Denk a tori
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.