Chinese ondernemer overvallen en ontvoerd; daarna gedumpt te Leonsberg 

9
Politie gearriveerd op locatie

Een Chinese ondernemer in Suriname kreeg woensdagmiddag de schrik van zijn leven, toen hij door twee gewapende mannen te Morgenstond werd beroofd en ontvoerd. Het slachtoffer werd daarna gekneveld achtergelaten te Leonsberg.

Uit onderzoek van de Surinaamse politie blijkt dat de ondernemer net thuis arriveerde met zijn voertuig, toen twee mannen gezeten in een ander voertuig, gewapend met vuistvuurwapens op hem afkwamen. 

Zij hielden de ondernemer terstond onder schot en beroofden hem van USD 30.000, die op de zitting van zijn auto lag. Gelijk daarna werd het slachtoffer geblinddoekt en door de overvallers in hun voertuig meegenomen.

De daders brachten de man ergens te Leonsberg, waar hij gekneveld werd achtergelaten. 

De politie van Paramaribo werd ingeschakeld die voor onderzoek ter plaatse ging. De ondernemer liep geen letsel op. Het onderzoek duurt voort. 

9 REACTIES

 1. Deze rovers beseffen niet dat door te roven, zij ervoor zorgen dat ze in vele volgende levens bijzonder arm zullen blijven. Waarschinlijk hebben ze zich in een of meer vorige levens ook met roven beziggehouden, want van andermans spullen afblijven komt niet in hen op.
  gemodereerd

 2. toeval of heeft ddb iets in scene gezet voor zijn deur om Santokhi in verlegenheid te brengen
  gemodereerd

 3. Wat bijzonder. Criminelen doen alleen crime, of ontdoen zich van bewijzen, in gebieden waar ze bekend zijn. The end.
  gemodereerd

 4. 30.000 Usd die weggesluisd zou worden naar China, deze Chinees was zeker gezien bij het wisselen van valuta in zijn winkel net als vele van de Chinezen en nu zit hij met de handen in het haar. .
  gemodereerd

 5. Hoe weten deze overvallers dat de Chinese ondernemer US$ 30.000 in de auto had?
  iemand heeft het hen ingefluisterd.
  Zo ook de beroving van Jokohama en Sopeng Ngie. Maar tot op heden weet de politie dus niet wie deze rovers zijn.
  Ze zullen het vele geld wel uitgeven en omdat ze niet gewoon zijn met zoveel geld moet het in hun omgeving opvallen dat er zaken worden aangeschaft die veel geld kosten
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.