Vluchtende inbraakverdachte neergeschoten door RBTP

6
Regio Bijstand Team Paramaribo
Regio Bijstand Team Paramaribo archieffoto

Bij een politieactie woensdagavond aan de Bosrokomanstraat in Suriname, is een 55-jarige inbraakverdachte neergeschoten toen hij op de vlucht sloeg.

Leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) hielden gisteravond vier verdachten aan, die bezig waren in een in aanbouw zijnde woning alsook in een voertuig in te breken. Een van de mannen sloeg op de vlucht en werd geraakt door een politiekogel.

Het gaat om de 55-jarige Andre D, een oud bekende van de Surinaamse politie. Hij negeerde alle bevelen van de politie. Ook waarschuwingsschoten brachten hem niet op andere gedachten, waardoor de politie genoodzaakt was om gericht op de verdachte te schieten.

De drie overige verdachten te weten Stefano A. (30), Ivano E. (30) en Giovanni M.(32) zijn na goed speurwerk van de politie ook in de kraag gevat. De verdachten waren ter plaatse met een busje, dat door de politie in het belang van het onderzoek in beslag is genomen.

Het is vooralsnog niet bekend wat de daders allemaal hebben buitgemaakt. De neergeschoten man liep tijdens de opsporing en zijn aanhouding een schotwond op aan zijn linker onderbeen en verkeert buitenlevensgevaar.

De politie van Geyersvlijt is belast met het onderzoek.

6 REACTIES

 1. wat ze buit gemaakt hebben telt zeker mee , maar de rbtp is veel te slapjes , je kunt ook die paarse inbreker met een kogel naar het duivels rijk sturen
  gemodereerd

 2. Weer zo’n recidivist: voortaan op zijn kalbas mikken, en niet op zijn benen!
  Doe alsof je scheel bent tijdens het schieten op zulke onbelangrijke figuur! Zulke berichten doet me heel goed, vooral als ze het leven laten zoals ze dat in Su
  schrijven. ”Het ruimt zo lekker op man, een heerlijk gevoel is dat” elke
  dag 2 tot 3 doodschieten is geweldig.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. 55 Jaren en nog steeds stelen maar wel getraind genoeg om die patta te branden?
  A pa disi no e meki spotoe!
  gemodereerd

 4. De meeste inbrekers, waar wk over rapporteert zijn 50+ers.

  Zie je jezelf al op 50 jarige leeftijd nog stelen en rennen of vluchten om te overleven? Hoe triest is dat?

  Sjeng moro erg moro dede.
  gemodereerd

 5. De neergeschoten man liep tijdens de opsporing en zijn aanhouding een schotwond op aan zijn linker onderbeen en verkeert buitenlevensgevaar.

  Had liver gezien dat een schotwond aan zijn linker slaap / linkeroor had opgelopen
  gemodereerd

 6. De neergeschoten man liep tijdens de opsporing en zijn aanhouding een schotwond op aan zijn linker onderbeen en verkeert buitenlevensgevaar.
  =======
  De politie moet beter richten. De criminaliteit is een plaag in Suriname. Over een week zijn deze criminelen weer vrij en gaan ze verder met hun misdaden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.