Tweedaagse training Kustwacht van Suriname

2
Tweedaagse training Kustwacht van Suriname

De Kustwacht van Suriname heeft in samenwerking met het bedrijf Comprehensive Security Solutions een tweedaagse Vessel Monitoring System (VMS) training georganiseerd. Deze training duurde van 15 maart tot en met 16 maart 2022.

Het gaat in deze om een refreshment training, waaraan de manschappen van de operatiën hebben deelgenomen. Het gaat in deze om de administrator- en monitoringgroep. De trainnees werden onderricht in het op een deskundige manier monitoren van het VMS. De directeur van Comprehensive Security Solutions Inc.

Ryan Clarke gaf aan dat het de bedoeling was de trainees te leren hoe om te gaan met nieuwe updates op het VMS-platform. Hij is van mening dat de Kustwachters zich goed van hun taak hebben gekweten. Tot nu toe hebben zij bevredigend gereageerd op de alerte activiteiten en het is hun ook gelukt om het systeem goed te managen. Hij gaf aan dat er in de toekomst meer trainingen zullen worden gehouden. 

Aan het eind van de training hebben de trainees een test afgelegd. Het geheel werd afgesloten met een certificaatuitreiking.   

2 REACTIES

 1. Daar waar Bullshit Bouta en zijn paarse predikanten allerlei uitschot onverantwoord allerlei functies en baantjes toekenden investeert de regering Santokhi in het volk om zodoende bevoegd en bekwaam personeel voor de functies te krijgen !

  Suriname heeft een groot gebrek aan gekwalificeerde medewerkers !
  Het is dus logisch om eerst daarin te investeren. Zoals eerder gezegd, wie blijft klagen zal de boot missen.

  Het HerstelPlan van team Santokhi gaat Full Speed, de eerste resultaten zijn al binnen. Ik verwacht dat na het derde kwartaal maar zeker na eerste kwartaal 2023 de ontwikkelingen / groei in een versnelling kunnen komen.
  We moeten wel weer rekening houden met de grote regentijd. Als dit niet extreem is dan kunnen we eind 2022 met een extraatje afsluiten.

  Slim-Suriname,
  bedankt voor jullie inzet en doorzettingsvermogen !
  Samen zullen wij Suriname wederopbouwen.

  Wij werken aan een beter Suriname.
  Jij werkt toch ook mee.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.