Jager voor dier aangezien en doodgeschoten

7
man schiet
Foto ter illustratie | credit: VisitLakeland hunter in morning sun via photopin (license)

De jager die zaterdagavond in Suriname door zijn mede-jager is doodgeschoten in het Loksie Hatti gebied, is de 33-jarige Vishal D. Het slachtoffer werd vermoedelijk voor een dier aangezien en werd in het gelaat geschoten.

Waterkant.Net verneemt dat het jachtgeweer van de schutter gedekt is. Hij is aangehouden en ter voorgeleiding naar Paramaribo afgevoerd. Het is niet bekend of het ontzielde lichaam ter obductie in beslag is genomen.

Verschillende eenheden van de Surinaamse politie zijn nog met onderzoek in het gebied bezig.

UPDATE: De schutter A.K. (37) is na te zijn voorgeleid bij een hulpofficier heengezonden.

7 REACTIES

 1. Voor welk dier zag hij zijn vriend dan voor aan. Moet wel een mammoet geweest zijn of wellicht een Dinosauriër
  gemodereerd

 2. Politie u moet uitzoeken of de schutter geen relatie heeft met de vrouw van de slachtoffer. In Suriname heeft bijna iedereen een buitenvrouw of buitenman
  gemodereerd

 3. Keneth, in Nederland hebben ze volgens jou geen buitenvrouw of buitenman? Toen ik er nog woonde verbaasde het mij, als Surinamer, hoe makkelijk bakras vreemd gingen. Als het verschijnsel buitenvrouw in Nederland minder voorkomt dan in Suriname is dat een gevolg van het feit dat vrouwen in Nederland financieel minder afhankelijk zijn van een man. Dat is het verschil, zou Baas zeggen.
  gemodereerd

 4. Beste henkes inderdaad hebben ze geen buitenvrouw of buitenland . In Nederland zeggen getrouwden mensen. ik heb een vriend of een vriendin.
  En dan nemen ze die gewoon mee naar huis want het is gewoon een vriend of vriendin. Meer bekend als swingers.
  gemodereerd

 5. Je hebt er nooit gewoon Henkes. Geef gewoon toe dat de vrouwen daar over t algemeen goedkoopzijn. Het zal straks een soort Thailand nog eens worden he Watje..?! Jij gecamoufleerde ndp’er we hebben je door gelukzoeker!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.